Βράβευση της Vellum Global Educational Services στα Education Business Awards 2017.

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 698

Η εταιρεία Vellum Global Educational Services βραβεύτηκε την Παρασκευή 5 Μαΐου στα φετινά  Education Business Awards 2017 powered by RDC Infromatics.

Τα βραβεία Education Business Awards 2017 αποτελούν ένα σημαντικό θεσμό της εκπαιδευτικής κοινότητας για την ανάδειξη και επιβράβευση εκπροσώπων της που συμβάλουν στην ποιοτικότερη και δημιουργικότερη ανάπτυξη του εκπαιδευτικού κλάδου.

Στην τελετή, στην οποία παρευρέθηκαν περισσότεροι από 350 εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας, υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι, παρουσιάστηκαν και βραβεύθηκαν από κριτική επιτροπή υψηλού κύρους και επιστημοσύνης, οι πρακτικές και οι εταιρείες εκείνες που διακρίθηκαν στις διαφορετικές κατηγορίες των βραβείων, μέσω της διαδικασίας την οποία θεσμοθέτησε η εταιρεία Boussias Communications.

H Vellum Global Educational Services κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της, αφού ξεχώρισε ανάμεσα σε 350 εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας από κάθε βαθμίδα της εκπαίδευσης και από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αποσπώντας το βραβείο  SILVER για την κατηγορία «Ψηφιακή Εκπαίδευση» για το πρόγραμμα «Ολοκληρωμένο εκ αποστάσεως ψηφιακό σύστημα πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων ενηλίκων με την μέθοδο on line proctoring της VELLUM GLOBAL EDUCATIONAL SERVICES» και το βραβείο ΒRONZE για την κατηγορία «Δια Βίου Μάθηση» για το ίδιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Τα βραβεία παρέλαβαν η διευθύντρια της Vellum Global Educational Services κ. Ελένη Παντελίδου και η Διευθύντρια του γραφείου της Αθήνας κ. Μαρία Ζάππα – Κασαπίδη.

 

Η διευθύντρια της Vellum Global Educational Services κ. Ελένη Παντελίδου

Παρέλαβε το βραβείο SILVER για την κατηγορία «Ψηφιακή Εκπαίδευση».

Η Διευθύντρια του γραφείου της Αθήνας κ. Μαρία Ζάππα – Κασαπίδη

παρέλαβε το βραβείο BRONZE για την κατηγορία «Δια Βίου Μάθηση».

Σε σχετική ανακοίνωση του ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Νικόλαος Τάκης αναφέρει: «Ως Πρόεδρος της Vellum Global Educational Services θέλω να σας ευχαριστήσω δημόσια για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνετε ανελλιπώς από το 2002 σε όλες  μας τις  επαγγελματικές προτάσεις.

Η αφοσίωση σας  αποτελεί πάντα το βασικό κριτήριο της Vellum για τη δημιουργία νέων αντικειμένων πιστοποιήσεων και νέων συστημάτων αξιολόγησης, καλύπτοντας, και πολλές φορές , προλαμβάνοντας τις απαιτήσεις και τις εξελίξεις στην εκπαιδευτική αγορά που κινούμαστε.

Τον τελευταίο χρόνο, προετοιμάσαμε και υλοποιήσαμε πιλοτικά μία νέα πρόταση το «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ON  LINE PROCTORING ΤΗΣ VELLUM GLOBAL EDUCATIONAL SERVICES».

Πρόκειται για μία καινοτόμα προσέγγιση που επιφέρει νέες μεθόδους στην επαγγελματική επιμόρφωση ενηλίκων , η οποία βραβεύτηκε με 2 βραβεία στην εκδήλωση Απονομής Τελετών του πανελλήνιου διαγωνισμού EDUCATION BUSINESS AWARDS 2017.

Επιβεβαιωμένος για την ποιότητα και την υπεραξία της βραβευμένης  μας πρότασης, σας παραδίδω  το νέο μας «προϊόν» και σας καλώ να επισκεφτείτε τις  ιστοσελίδες freestudies.gr και examiny.gr για να εξοικειωθείτε με τις νέες μεθόδους στον χώρο της εκπαίδευσης και της πιστοποίησης ενηλίκων.»

 

Η βραδιά έκλεισε με την πανηγυρική φωτογραφία των νικητών και την ανανέωση του ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

 

Τιμητικοί υποστηρικτές των Βραβείων είναι ο Σύνδεσμος Ελληνικών Κολλεγίων, ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Σχολείων και η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος.

Στο site www.educationbusinessawards.gr μπορείτε να δείτε τον πίνακα των νικητών, καθώς και φωτογραφίες και το video της βραδιάς.

                                          

   Τα βραβεία της εταιρείας

Μενού