Αναγνώριση ΔΟΑΤΑΠ για το μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή του Πανεπιστημίου Frederick.

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 1K

Με αφορμή σχετικό άρθρο μας για το τι ισχύει με τα μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως προγράμματα στην Ειδική Αγωγή, που δημοσιεύθηκε χθες Τρίτη 13-6-2017, λάβαμε επιστολή από το Πανεπιστήμιο Frederick την οποία και σας παραθέτουμε αυτούσια παρακάτω:

“ Με μεγάλη μας λύπη διαβάσαμε στο άρθρο σας Τι ισχύει για τα Μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως στην Ειδική Αγωγή στο espaergasia, την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017, ότι τα μόνα εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακά προγράμματα που πληρούν τις προϋποθέσεις ένταξης στους πίνακες ειδικής αγωγής είναι δύο: το κοινό πτυχίο του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) με το Παιδαγωγικό Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το κοινό πτυχίο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Σας πληροφορούμε όπως μπορείτε να δείτε και στο site του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (www.doatap.gr) και πιο συγκεκριμένα στη φωτογραφία οθόνης που επισυνάπτεται http://62.103.84.30/2.php ότι το εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό Ειδικής Εκπαίδευσης του Frederick University είναι αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ως ομοταγές προς τα Ελληνικά Α.Ε.Ι. και ως εκ τούτου πληροί τις προϋποθέσεις ένταξης.

Το Πανεπιστήμιο Frederick πάντα προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει προγράμματα τα οποία είναι αξιολογημένα και αναγνωρισμένα από τον ΔΟΑΤΑΠ, τηρώντας πλήρως όλες τις υποχρεώσεις. Τα πτυχία όλων των αποφοίτων μας, που έχουν αποταθεί στον ΔΟΑΤΑΠ έχουν αναγνωριστεί.

Συγκεκριμένα, το εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό στην Ειδική Εκπαίδευση αποτελείται από τρία (3)  εξάμηνα μαθημάτων ενενήντα πιστωτικών μονάδων (90 ects) και ακολούθως υπάρχει Πρακτική άσκηση είκοσι πιστωτικών μονάδων (20 ects).

Σύμφωνα με απόφαση του ΔΟΑΤΑΠ –απόσπασμα της οποίας σας παραθέτουμε

«ο τόπος διεξαγωγής πρακτικής άσκησης , αν υπάρχει, της οποίας οι διδακτικές μονάδες είναι πέραν των 90 ects που αξιολογούνται , δεν επηρεάζει την ακαδημαϊκή αναγνώριση»

Ως εκ τούτου η Πρακτική άσκηση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε δομές στην Ελλάδα δίχως να επηρεάζεται η ακαδημαϊκή αναγνώριση του τίτλου σπουδών .

Παρακαλούμε προκειμένου να αποφευχθεί η όποια παραπληροφόρηση του κοινού -εσκεμμένη ή όχι- όπως προβείτε σε άμεση αποκατάσταση της αλήθειας με άρθρο σας και απάντησή σας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση / πληροφορία χρειαστείτε.

Με εκτίμηση,

 

Μαρία Στέλλα Ψαρρά |Λειτουργός Πανεπιστημίου FREDERICK
*: Ακαδημίας 98-100, Τ.Κ  10677, Αθήνα, ΕΛΛΑΔΑ
(: +30 2103828000
7: +30 2103803820 | w: www.frederick.edu.grwww.frederick.ac.cy

E: uni.pm@frederick.ac.cy

Επισυναπτόμενη εικόνα (Screen Shots)

 

Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για εσκεμμένο λάθος του συντάκτη μας, αλλά για ελλειπή πληροφόρηση από την σελίδα του Πανεπιστήμιου Frederick σχετικά με τις τελευταίες αποφάσεις του ΔΟΑΤΑΠ.

Για κάθε επιπλέον πληροφορία και έγκυρη ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο του Πανεπιστημίου Frederick στην Αθήνα:

Μαρία Στέλλα Ψαρρά |Λειτουργός Πανεπιστημίου FREDERICK
*: Ακαδημίας 98-100, Τ.Κ  10677, Αθήνα, ΕΛΛΑΔΑ: +30 2103828000

+30 2103803820 | w: www.frederick.edu.grwww.frederick.ac.cy

E: uni.pm@frederick.ac.cy

 

Η ομάδα του ΕΣΠΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας Μηχανικών στην Ελλάδα
Προηγούμενο άρθρο
Προκηρύξεις για 80 θέσεις εργασίας στον ευρύτερο δημόσιο τομέα (Τελευταία Ενημέρωση 14/6/2017)
Μενού