Η τελική ημερομηνία για την ολοκλήρωση των επενδύσεων του ΕΣΠΑ ορίζεται η 30η/6/2015

Κατηγορία: ΠΑΙΔΕΙΑ
Views: 235

espa2H εξέταση των αιτημάτων θεραπείας των επενδυτικών προτάσεων που υποβλήθηκαν στη δράση «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου- Υπηρεσιών» ολοκληρώνεται εντός του Απριλίου οπότε και θα ακολουθήσει η αξιολόγηση όσων γίνουν αποδεκτά με σκοπό την έκδοση των αποφάσεων ένταξης έως 30 Ιουνίου 2014.
Αυτό ανακοινώθηκε από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων-ΕΣΠΑ. Σημειώνεται ότι τα αποτελέσματα αξιολόγησης των επενδυτικών προτάσεων που υποβλήθηκαν στη δράση «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου- Υπηρεσιών» εκδόθηκαν τον Οκτώβριο 2013.

Σε συνέχεια των αποτελεσμάτων αυτών υποβλήθηκαν από ενδιαφερόμενους επενδυτές προς το Υπουργείο Ανάπτυξης, την ΕΥΔ ΕΠΑΕ και τους εταίρους του ΕΦΕΠΑΕ αιτήματα θεραπείας.

Επισημαίνεται ότι, λόγω της ολοκλήρωσης της προγραμματικής περιόδου 2007-2013 (ΕΣΠΑ) όλες οι επενδύσεις θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως τις 30/6/2015.

Αιτήματα θεραπείας που έχουν υποβληθεί πέραν των προθεσμιών που θέτει η νομοθεσία για τη δικαστική προσβολή των πράξεων, δεν εξετάζονται.

Πηγή: e-typos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
ΙΚΑ: “Τίτλοι τέλους” για το “πορτοκαλί” βιβλιάριο
Προηγούμενο άρθρο
Άνοιγμα της αγοράς ηλεκτρικής Ενέργειας
Μενού