Ποιοι δήμοι πληρώνουν τα προνοιακά επιδόματα Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2017 (λίστα)

Κατηγορία: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Views: 165

Ξεκινάει από τους δήμους η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2017.

Μέχρι στιγμή οι δήμοι που έχουν ανακοινώσει πληρωμές είναι:

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ιωαννιτών ενημερώνει ότι την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου θα καταβληθούν τα προνοιακά επιδόματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Ο δήμος Μαλεβιζίου ενημερώνει ότι η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους δικαιούχους – μόνιμους κατοίκους Δήμου Μαλεβιζίου, για το δίμηνο ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, θα αρχίσει από την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018, με πίστωση των αντίστοιχων ποσών στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Με ανακοίνωσή του ο δήμος Κηφισιάς, ενημερώνει τους δικαιούχους τον προνοιακών επιδομάτων πως τα χρήματα τους θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018.

Ο δήμος Θηβαίων γνωστοποιεί στους δημότες του, δικαιούχους προνοιακών επιδομάτων, ότι τα επιδόματα του διμήνου Νοεμβρίου- Δεκεμβρίου 2017 θα πιστωθούν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς την Παρασκευή 12/1/2018.

Ο δήμος Λαρισαίων ανακοίνωσε ότι τα προνοιακά επιδόματα, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018.

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του δήμου Ελευσίναςενημερώνει ότι η πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων για το δίμηνο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018.

Την Παρασκευή θα καταβληθούν τα επιδόματα πρόνοιας του διμήνου Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2017 για τους 2.325 δικαιούχους του δήμου Χανίων.

Ο δήμος Χερσονήσου πληροφορεί τους δικαιούχους προνοιακών επιδομάτων ότι, έως τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 θα έχουν πιστωθεί οι λογαριασμοί τους.

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λαμιέων ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 αρχίζει η καταβολή στους δικαιούχους του 6ου Διμήνου των Προνοιακών Επιδομάτων (Νοέμβριος – Δεκέμβριος).

 

Πηγή:aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
ΑΣΕΠ: Μέχρι 18/1 οι αιτήσεις για 548 μόνιμες θέσεις στην ΑΑΔΕ
Προηγούμενο άρθρο
111 θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα στην Κύπρο
Μενού