Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της επιταγής διασύνδεσης με την αγορά εργασίας 7000 ανέργων αποφοίτων Πανεπιστημίων και ΤΕΙ

Κατηγορία: ΕΠ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΩΝ
Views: 231

51-300x154Ανακοινώθηκαν στον επίσημο ισότοπο του voucher.gov.gr τα αποτελέσματα της επιταγής διασύνδεσης με την αγορά εργασίας 7000 ανέργων αποφοίτων Πανεπιστημίων και ΤΕΙ.Συγκεκριμένα, όπως αναφέρονται :

1.Η αναζήτηση της αίτησης γίνεται με τον Κωδικό Αριθμό Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής (Κ.Α.Υ.Α.Σ.) τον οποίο έχει λάβει η αίτηση κατά τη διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής ή με τον Αριθμό Δελτίου Ανεργίας ή με τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, όπως τον έχετε εισάγει κατά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας.
2.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το φίλτρο της στήλης «Διοικητική Περιφέρεια» ώστε να προσδιορίζονται με ευκολότερο τρόπο τα αποτελέσματα για κάποια συγκεκριμένη Διοικητική Περιφέρεια. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το φίλτρο της στήλης «Αποτέλεσμα», όπου εμφανίζονται οι επιλογές «Επιλεγέντες», «Επιλαχόντες», «Μη Επιλεγέντες» και «Απορριφθέντες».

3.Ως «Απορριφθέντες» νοούνται οι υποψήφιοι οι οποίοι δεν πληρούν το κριτήριο υποβολής φορολογικής δήλωσης ενώ είχαν την υποχρέωση και δεν είναι προστατευόμενα μέλη.

 

Για να δείτε τα αποτελέσματα κάντε κλικ εδώ

 

Πηγή: ΕΣΠΑ-Εργασία via voucher.gov.gr

Μενού