Παιδοψυχίατρος στο Εξειδικευμένο Κέντρο Διάγνωσης και Αποκατάστασης Ατόμων με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος “Ηλίανθος” στην Αθήνα

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 164

Το Δ.Σ. της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, με έδρα τη Χίο, Εγκρεμού 30, καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη μίας (1) θέσης εργασίας στο Εξειδικευμένο Κέντρο Διάγνωσης και Αποκατάστασης Ατόμων με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος «Ηλίανθος», στη Δυτική Αττική- Περιστέρι, με ειδικότητα:

1. Παιδοψυχίατρος, με εμπειρία στις Δ.Α.Φ. για απασχόληση δύο απογεύματα την εβδομάδα. Η συνεργασία θα είναι με μορφή σύμβασης έργου.Απαραίτητα δικαιολογητικά :
– Αίτηση Υποψηφιότητας
– Φωτοαντίγραφα Πτυχίων
– Βιογραφικό Σημείωμα
– Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
– Φωτοαντίγραφο Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος
– Αποδεικτικό εγγραφής στον αντίστοιχο σύλλογο.Οι ενδιαφερόμενοι όπως αποστείλουν τα δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ilianthos@kpechios.gr(link sends e-mail) έως τις 23 Δεκεμβρίου 2016.
Η επιλογή των τελικών υποψηφίων θα γίνει από τριμελή επιτροπή του Φορέα και για την τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη σε ώρες που θα ανακοινωθούν στους υποψήφιους τηλεφωνικά.Πληροφορίες δίνονται από την γραμματεία του Ηλίανθου, καθημερινά 14.00 – 18.00, στο τηλέφωνο 2105782341.
Ιστοσελίδα: http://kpechios.gr/el/

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας για διδάσκοντες με το Π.Δ. 407/80 στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας Μηχανικών στην Αττική
Μενού