Σεμινάρια για απόκτηση επαγγελματικής άδειας προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας (Security)

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 255

Tα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης ΕΛΚΕΔΙΜ συνεχίζουν με επιτυχία την διοργάνωση των σεμιναρίων με σκοπό την εκπαιδευτική προετοιμασία ενδιαφερομένων για τις εξετάσεις πιστοποίησης του προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας που διεξάγουν  ο ΕΟΠΠΕΠ και το ΚΕΜΕΑ

Τα σεμινάρια υλοποιούνται με την μέθοδο της σύγχρονης  τηλεκατάρτισης , εκμηδενίζοντας μετακινήσεις και κόστη που προβληματίζουν και επιβαρύνουν όσους έχουν αποφασίσει να ασχοληθούν επαγγελματικά με την ειδικότητα του security.

Η πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας (security) προϋποθέτει την αδειοδότηση του εργαζόμενου από το Ελληνικό Δημόσιο, αφού προηγουμένως πιστοποιηθεί από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Οργανισμός του Υπουργείου Παιδείας) και το ΚΕ.ΜΕ.Α. (Κέντρο Μελετών Ασφαλείας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη) κατόπιν εξετάσεων που διεξάγονται 3-4 φορές το χρόνο.

Τα σεμινάρια αφορούν στους νεοεισερχόμενους στον κλάδο αλλά και τους κατόχους άδειας εν ισχύ που επιθυμούν να πιστοποιηθούν. Την τρέχουσα περίοδο παρέχονται από τα ΕΛΚΕΔΙΜ ειδικές τιμές διδάκτρων, οι οποίες  ξεκινούν από 190 €.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείστε να συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος   ΕΔΩ  ή  τηλεφωνήστε στο τηλ. 2312 208295 κ. Κουρπαγιαννίδου Νόπη.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Μεταπτυχιακό από το σπίτι ή το Γραφείο και γίνε κάτοχος αναγνωρισμένου μεταπτυχιακού διπλώματος
Προηγούμενο άρθρο
Αφορολόγητο και… δώρα μόνο με πλαστικό χρήμα
Μενού