Θέσεις εργασίας Μηχανικών στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 186

Εταιρείες σε Ελλάδα και Εξωτερικό ζητούν μηχανικούς:

Από γραφείο μελετών στην Αθήνα, ζητείται πολιτικός μηχανικός με αποδεδειγμένη άριστη γνώση και εμπειρία στα προγράμματα Autocad & Soficad σε στατικές μελέτες κτιριακών έργων. Απαραίτητη καλή γνώση της Αγγλικής. Βιογραφικά στο : mecs@tee.gr(link sends e-mail)

Ζητείται αποκλειστικά Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, απόφοιτος Α.Ε.Ι., για συνεργασία με Τεχνική Εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο της βιομηχανίας. Απαραίτητες καλές γνώσεις προγραμματισμού (C/C++), ανάπτυξης GUI για multiplatform περιβάλλοντα (QT/Python) και σχεσιακών Βάσεων Δεδομένων. Επιθυμητή βασική εμπειρία με BSD/Linux OS. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αποστείλουν τα βιογραφικά τους στο e-mail info@enerca.eu(link sends e-mail)

Ζητείται μηχανικός-εισηγητής για σεμινάρια, με άριστη γνώση και εμπειρία στη χρήση 3D Studio Max. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: dedotamax@gmail.com(link sends e-mail)

Από μελετητική εταιρεία που δραστηριοποιείται σε χώρες εκτός Ελλάδος ζητείται για εργασία στο εξωτερικό: 1. Έμπειρος Μηχανικός σε μελέτες Οδοποιίας – Συγκοινωνιακά 2.Μηχανικός με άριστη γνώση Civil 3D (κατά προτίμηση με εμπειρία σε μελέτες οδοποιίας), για στελέχωση μελετητικής ομάδας. Για επικοινωνία παρακαλούμε να αποστείλετε Βιογραφικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση info.engineers22@gmail.com(link sends e-mail)

Μελετητικό γραφείο στην Αθήνα, με αντικείμενο μελέτες και εργασίες στο ευρύτερο γνωστικό αντικείμενο της γεωπληροφορικής, του περιβάλλοντος και της αδειοδότησης βιομηχανιών, ζητά για μόνιμη απασχόληση Αγρονόμους Τοπογράφους Μηχανικούς, ή μηχανικούς περιβάλλοντος κάθε συναφούς ειδικότητας με εμπειρία σε γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών (GIS) κατά προτίμηση ArcInfo. Προηγούμενη εμπειρία θα συνεκτιμηθεί. elybero@isalos.eu(link sends e-mail)

Από το αρχιτεκτονικό γραφείο ΜΟΒ αρχιτέκτονες ζητείται αρχιτέκτονας με προϋπηρεσία τουλάχιστον 8 (οκτώ) ετών σε μελέτες κτιριακών έργων για πλήρη απασχόληση. Απαιτείται άριστη γνώση Autocad, Αγγλικών και MSoffice. Γνώσεις Rhino, Vray, Photoshop και Revit θα εκτιμηθούν. Αποστολή βιογραφικών και portfolio στο email: info@mobarchitects.gr(link sends e-mail)

Ζητείται υπεύθυνος ποιοτικού ελέγχου από εταιρεία δομικών μεταλλικών κατασκευών για εργοστάσιο στο εξωτερικό. Απαιτούμενα προσόντα: Σχετικό πτυχίο ΤΕΙ/ΑΕΙ Κατ’ ελάχιστον δύο χρόνια εμπειρία σε αντίστοιχη θέση σε εταιρεία μεταλλικών κατασκευών. Καλή γνώση Αγγλικών και χρήση Η/Υ. Επιθυμητά τίτλος μηχανικού συγκολλήσεων και πιστοποίηση μη καταστροφικών ελέγχων συγκολλήσεων. Αποστολή βιογραφικών στο secretary@sofman.gr(link sends e-mail).

Η ΒΑΛΕΡ ΑΕ (www.valeur.gr) ζητά δύο πτυχιούχους μηχανικούς (πολ. μηχανικό, αρχιτέκτονα, τοπογράφο, μηχανολόγο), ιδανικά με μεταπτυχιακό σε Real Estate/MBA/Finance, για στέλεχος, “νεαρός εκτιμητής ακινήτων και υποστήριξη όλων των δραστηριοτήτων”. Για Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Προυπηρεσία όχι απαραίτητη, εξοικείωση επιθυμητή. Θα απαντηθούν μόνο προεπιλεγμένα βιογραφικά : loucas.valetopoulos@valeur.gr(link sends e-mail)

Γραφείο στατικών μελετών ζητά να προσλάβει Διπλωματούχο Πολιτικό Μηχανικό με ελάχιστη 5ετή εμπειρία στην εκπόνηση μελετών τεχνικών και κτιριακών έργων από σκυρόδεμα και χάλυβα. Αποστείλατε βιογραφικό στην διεύθυνση jobs@lithos.com.gr(link sends e-mail)

Η εταιρεία μας ενδιαφέρεται να προσλάβει άμεσα έναν/μία Πολιτικό Μηχανικό με εμπειρία σε μελέτες και στη διαχείριση αυθαιρέτων με τον Ν.4178/13 καθώς και τον έλεγχο νομιμότητας ακινήτων, αποστολή βιογραφικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση : info@kion-arch.gr(link sends e-mail).

Πολιτικός μηχανικός, αρχιτέκτων μηχανικός, τεχνολόγος πολίτικος μηχανικός με ιδιαίτερη εμπειρία σε οικοδομικές εργασίες για ένα μήνα απασχόληση στην Αντίπαρο και ένα μήνα απασχόληση στην Αθήνα και στην Αράχωβα. Τηλ. 2106775440, Email: ilkars419@gmail.com(link sends e-mail)

Ζητείται Αρχιτέκτων Μηχανικός Κατασκευαστική εταιρεία στην Αγία Παρασκευή ζητά μηχανικό για μόνιμη απασχόληση. Η κύρια ενασχόληση του θα είναι τα αρχιτεκτονικά σχέδια κατοικιών και οι φωτορεαλίστικες απεικονίσεις κτηρίων οι οποίες ειναι απαραίτητο να είναι ικανοποιιτικού επιπέδου. Απαραίτητη εκτός της άριστης γνώση φωτορεαλιστικών προγραμμάτων είναι και η γνώση photoshop. Αποστολή βιογραφικού και δειγμάτων 3d στο lkspts@hotmail.com(link sends e-mail)

Ζητείται Πολιτικός Μηχανικός από Εταιρεία, έδρα Αθήνα και Έργα πανελλαδικά, εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών σε Τεχνικές-Μελετητικές Εργασίες, υποβολή & διαχείριση Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων και Πολεοδομική Νομοθεσία ( ΝΟΚ, Ν.4178/13). Επιθυμητό μεταπτυχιακό σε Project Management, απαραίτητα άριστη γνώση Αγγλικών (C2), Η/Υ, Autocad. Επικοινωνία: info@energygroup.gr(link sends e-mail)

Από τεχνική εταιρεία ζητείται Αρχιτέκτονας μηχανικός για μελέτη και επίβλεψή ιδιωτικών έργων. Απαραίτητη πολύ καλή γνώση ΓΟΚ, εμπειρία σε μελέτη, έκδοση και διεκπεραίωση οικοδομικών αδειών, Η/Υ ( MC Office , Photoshop, Autocad2D/3D, Revit), άδεια οδήγησης και δυνατότητα μετακινήσεως εκτός Αττικής. e-mail : gpconstructions@hotmail.com(link sends e-mail)

 

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στο Τ.Ε.Ι. Πειραιά
Προηγούμενο άρθρο
Θέση εργασίας για Διευθυντή Σπουδών της Δραματικής Σχολής του ΚρατικούΘεάτρουΒορείουΕλλάδος
Μενού