Θέσεις εργασίας στο Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του ΕΚΕΤΑ

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 145

Το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), στα πλαίσια υλοποίησης του ερευνητικού έργου “SMILE: SMart IsLand Energy systems” με αριθμό συμβολαίου 731249, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα να υποβάλουν αίτηση, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, για μια (1) θέση συνεργάτη, ο οποίος θα απασχοληθεί με σύμβαση ανάθεσης έργου διάρκειας έξι (6) μηνών με δυνατότητα παράτασης έως τη λήξη του έργου.

Οι υποψήφιοι για την παραπάνω θέση θα πρέπει να διαθέτουν και να τεκμηριώνουν τα κάτωθι απαραίτητα προσόντα:
– Πτυχίο Α.Ε.Ι. ειδικότητας Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Η/Υ, Πληροφορικής ή συναφούς ειδικότητας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης
– Εμπειρία (τουλάχιστον 1 έτους) στο παραπάνω αντικείμενο μέσω συμμετοχής σε Ερευνητικά και Αναπτυξιακά προγράμματα (σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο)
– Πολύ καλή γνώση προγραμματισμού για την τεχνική παρακολούθηση του έργου καθώς και εμπειρία στην σχεδίαση, υλοποίηση και ολοκλήρωση καινοτόμων συστημάτων
– Kαλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες σχετικά με το έργο στην κ. Σιδηροπούλου Μαρίνα (marina@iti.gr(link sends e-mail)).

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στο Ινστιτούτο Έρευνας και Τεχνολογίας Θεσσαλίας του ΕΚΕΤΑ
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας για Ερευνητές στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
Μενού