Πιστοποίηση στην εξυπηρέτηση του πελάτη

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 272

Vellum International Diploma in Customer Services

Η παροχή άριστης εξυπηρέτησης στους πελάτες, είναι απαραίτητη για τη μακροχρόνια βιωσιμότητα μιας επιχείρησης. Το Vellum International Diploma in Customer Service σας εκπαιδεύει στα θεμελιώδη στοιχεία που αφορούν την εξυπηρέτηση πελατών και εξηγεί πώς μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιαδήποτε επιχείρηση. Επιπλέον, περιγράφει πώς μια επιχείρηση μπορεί να αναπτύξει το πρόγραμμα εξυπηρέτησης των πελατών της στο υψηλότερο επίπεδο.

Το Vellum International Diploma in Customer Service  περιγράφει τον ρόλο της εξυπηρέτησης πελατών στη βιομηχανία της φιλοξενίας , στον κλάδο του λιανικού εμπορίου και του δημόσιου τομέα. Eπίσης , τα τμήματα αυτά εξηγούν τα στοιχεία της εξυπηρέτησης πελατών στα οποία θα πρέπει να επικεντρωθούν σχετικά με αυτούς τους τομείς.

Τα ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα για την απόκτηση του Vellum International Diploma in Customer Service, είναι ιδανικά για διευθυντές επιχειρήσεων , ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και επιχειρηματίες που επιθυμούν να μάθουν πώς να εφαρμόσουν ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα εξυπηρέτησης πελατών στην επιχείρησή τους.

Τα μαθήματα αυτά ενδιαφέρουν επίσης το προσωπικό λιανικής πώλησης, τους εργαζόμενους στον τομέα της φιλοξενίας και τους δημόσιους υπαλλήλους που θέλουν να γίνουν ειδικοί στην άριστη και αποτελεσματικότερη παροχή εξυπηρέτησης πελατών. Επίσης αφορούν ανέργους που θέλουν να διεκδικήσουν μια θέση καριέρας στον τομέα των πωλήσεων και της εξυπηρέτησης του πελάτη.
Η διάρκεια των μαθημάτων είναι 12 εβδομάδες και η απόκτηση του Vellum International Diploma in Customer Services, γίνεται με την επιτυχή συμμετοχή σας στις online εξετάσεις πιστοποίησης. Τα μαθήματα είναι ΔΩΡΕΑΝ και το κόστος πιστοποίησης με την έκδοση πιστοποιητικού και μια επανεξέταση σε περίπτωση αποτυχίας είναι 190 €. Η έναρξη του επόμενου τμήματος είναι στις 30/05/2017.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε email στο info@freestudies.gr, Τηλ. 210 7101894 από Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες από 09:30 – 16:30

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ και σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Μενού