Θέσεις εργασίας στο Α.Π.Θ.

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 259

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Ένταξη και εκπαίδευση των παιδιών Ρομά στις περιφέρειες Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ. και από Εθνικούς πόρους, με επιστημονικά υπεύθυνη την κα. Ευαγγελία Τρέσσου, Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης προτίθεται να αναθέσει σε τρία (3) άτομα για συνολικό διάστημα έως τις 31/08/2018 (ημερομηνία λήξης του εν λόγω έργου), και σε περίπτωση παράτασης του έργου μέχρι τη λήξη αυτής με αντίστοιχη αναπροσαρμογή του ποσού, με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου.

Απαραίτητα προσόντα:
– Πτυχίο Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΑΕΙ (Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ) ή ομότιμων εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων του εξωτερικού, αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ.
– Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
– Τουλάχιστον έξι (6) μήνες αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία ψυχοκοινωνικής στήριξης σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Για πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο του έργου, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο 2310- 991239 /1244, ενώ για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής πρότασης μπορούν να απευθύνονται στον ΕΛΚΕ ΑΠΘ στα τηλέφωνα 2310- 994009/4026.

 

 

πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέση εργασίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας για διδάσκοντες με το Π.Δ. 407/80 στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Μενού