ΑΣΕΠ: Σύντομα προκήρυξη για 82 μόνιμες θέσεις σε ΟΤΑ

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 169

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, πιθανότατα εντός Ιουνίου, αναμένεται να βρεθεί στα γραφεία του ΑΣΕΠ, προς έγκριση, προσχέδιο προκήρυξης για 82 θέσεις τακτικού προσωπικού σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού.

Το «πράσινο φως» άναψε πρόσφατη απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, σύμφωνα με την οποία οι προσλήψεις κατευθύνονται σε νησιά του Αιγαίου, τα οποία «πάσχουν» ιδιαιτέρως σε προσωπικό.

Με την εν λόγω απόφαση, σύμφωνα με το υπουργείο, ανακοινώνεται στους Δήμους ο αριθμός των  ατόμων που μπορούν να προσλάβουν, ενώ οι ενδιαφερόμενοι Δήμοι καλούνται να καθορίσουν τις ειδικότητες και τα προσόντα του αναγκαίου προσωπικού, προκειμένου οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εσωτερικών να αποστείλουν τους σχετικούς φακέλους στο ΑΣΕΠ για την έκδοση της σχετικής προκήρυξης.

Συγκεκριμένα, από δέκα θέσεις κατανέμονται στις Περιφέρειες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, από τρεις θέσεις στους Δήμους Αντιπάρου, Αστυπάλαιας, Θάσου, Θήρας, Καλυμνίων, Κυθήρων, Κω, Λειψών, Κάσου, Μήλου, Μυκόνου, Οινουσσών και Πάτμου, και από δύο στους Δήμους Αγίου Ευστρατίου, Καρπάθου, Κέας, Κύθνου, Νισύρου, Παξών, Σερίφου και Ψαρών.

Τέλος, από μία θέση αντιστοιχεί σε Αγαθονήσι, Αμοργό, Ανάφη, Ελαφόνησο, Κίμωλο, Λέρο και Σίφνο.

 

 

Πηγή:aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Τα μυστικά των νέων συντάξεων -Τι ισχύει για τους δημοσίους υπαλλήλους
Προηγούμενο άρθρο
Δημόσιο-Αξιολόγηση: Έρχεται εγκύκλιος με προθεσμία ως 30 Ιουνίου
Μενού