Θέσεις εργασίας για Εμπειρογνώμονες στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 196

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Ν.Π.Ι.Δ. που εποπτεύεται από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος: «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» υλοποιεί ως τελικός δικαιούχος την Πράξη με τίτλο «Παρεμβάσεις επιμόρφωσης για την ενίσχυση των σχολικών δομών του εκπαιδευτικού συστήματος» με MIS: 5004204, η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και το Ελληνικό Δημόσιο, ΕΣΠΑ 2014-2020.

Εμπειρογνώμονες για τη Συγγραφή Επιμορφωτικού Υλικού Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής & Ιταλικής Γλώσσας και την Επιμόρφωση των Επιμορφωτών (Σχολικών Συμβούλων ή άλλων Πολλαπλασιαστών)
Απαραίτητα προσόντα:
– Πτυχίο ξενόγλωσσης Φιλολογίας στην αντίστοιχη γλώσσα από Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή αντίστοιχος Τίτλος Σπουδών της αλλοδαπής νομίμως αναγνωρισμένος από το αρμόδιο όργανο.
– Οκτώ (8) τουλάχιστον έτη προϋπηρεσία στη διδασκαλία της αγγλικής, γαλλικής ή γερμανικής γλώσσας αντιστοίχως σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Σχολείο αποδεικνυόμενη με βεβαίωση της οικείας Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας ή/και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Για τη θέση του εμπειρογνώμονα ιταλικής απαιτούνται κατ’ εξαίρεση τέσσερα (4) τουλάχιστον έτη προϋπηρεσία στη διδασκαλία της ιταλικής γλώσσας σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Σχολείο ή αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα.
– Μεταπτυχιακός ή Διδακτορικός Τίτλος Σπουδών της ημεδαπής ή αντίστοιχος τίτλος σπουδών της αλλοδαπής νομίμως αναγνωρισμένος από το αρμόδιο όργανο, σε θέματα διδασκαλίας της ξένης γλώσσας ή/ και εκπόνησης προγραμμάτων σπουδών ή/και σχεδιασμού εκπαιδευτικού υλικού.

Εμπειρογνώμονας Ειδικός σε Θέματα Εξ Αποστάσεως Επιμόρφωσης (e-learning)
Απαραίτητα προσόντα:
– Πτυχίο Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή αντίστοιχος τίτλος σπουδών της αλλοδαπής νομίμως αναγνωρισμένος από το αρμόδιο όργανο.
– Προϋπηρεσία στην ανάπτυξη προγραμμάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (e-learning courses), η οποία να βεβαιώνεται από τον φορέα υλοποίησης του προγράμματος.
– Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, επιπέδου Β2, η οποία να αποδεικνύεται σύμφωνα με τα οριζόμενα από το ΑΣΕΠ.

Εμπειρογνώμονας σε Ειδικός σε Θέματα Διαφοροποιημένης Διδασκαλίας
Απαραίτητα προσόντα:
– Πτυχίο Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή αντίστοιχος τίτλος σπουδών της ημεδαπής ή αντίστοιχος τίτλος σπουδών της αλλοδαπής νομίμως αναγνωρισμένος από το αρμόδιο όργανο.
– Μεταπτυχιακός ή Διδακτορικός Τίτλος Σπουδών στην Εκπαίδευση ή τις επιστήμες Αγωγής, της ημεδαπής ή αντίστοιχος τίτλος σπουδών της αλλοδαπής νομίμως αναγνωρισμένος από το αρμόδιο όργανο.

Για την παροχή πληροφοριών σχετικά με τους όρους διενέργειας της παρούσας πρόσκλησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 213 133 5355 (κ. Κωνσταντίνα Σαββοπούλου, κ. Κωνσταντίνο Λειβαδίτη,) επί των τεχνικών προδιαγραφών στο τηλέφωνο 213 133 5551 (κ. Σπυρίδωνα Δουκάκη).

Σχετικός σύνδεσμος:
http://www.iep.edu.gr 

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας για Έκτακτο Εκπαιδευτικό Προσωπικό στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας για πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής στο Δήμο Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη
Μενού