Θέση εργασίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 260

Ο ΕΛΚΕ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «HUMAN BRAIN PROJECT» με κωδικό έργου ΕΡ-2440-01, που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με επιστημονικό υπεύθυνο, τον Αναπλ. Καθηγητή Βασίλειο Βασσάλο, προτίθεται, σύμφωνα με την από 17/01/2018 απόφαση της 9ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Διαχείρισης του ΕΛΚΕ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών του Ακαδημαϊκού Έτους 2017-2018 (ΑΔΑ: 6ΤΦ7469Β4Μ-139), να απασχολήσει με σύμβαση έργου, χρονικής διάρκειας 2 μηνών, έναν (1) Επιστήμονα Πληροφορικής.

Απαραίτητα Προσόντα Υποψηφίων:
– Πτυχίο Πανεπιστημίου ή Πολυτεχνείου της ημεδαπής, ή ισότιμου της αλλοδαπής Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή Μηχανικού Η/Υ ή Πληροφορικής ή Επιστήμης Υπολογιστών ή Στατιστικής ή Τοπογράφου Μηχανικού με βαθμό τουλάχιστον 7.0.
– Μεταπτυχιακό Πληροφορικής, ή Μηχανικού Η/Υ ή Στατιστικής ή Επιχειρησιακής Έρευνας ή Τεχνητής Νοημοσύνης ή Επιστήμης Δεδομένων ή Μηχανικής Μάθησης με βαθμό τουλάχιστον 8.0.
– Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας.
– Τουλάχιστον 1 έτος, μετά τη λήψη του πτυχίου, συναφή με τα παραπάνω αντικείμενα σπουδών, επαγγελματική εμπειρία.
– Τουλάχιστον 1 χρόνο προγραμματιστική εμπειρία

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Ρούλα Παρσαλίδου στο τηλέφωνο 210-8203839.

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μενού