Θέσεις εργασίας για Διδάσκοντες στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 168

H Σχολή Οικονομίας, Διοίκησης και Νομικών Επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, στο πλαίσιο της λειτουργίας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Executive MBA” καλεί επιστήμονες, που πληρούν τους όρους του άρθρου 5 παρ. 1 του ν. 3685/2008, ειδικούς στα αντίστοιχα γνωστικά αντικείμενα, με αποδεδειγμένη εμπειρία διδασκαλίας στην αγγλική γλώσσα, να εκδηλώσουν το καταρχήν ενδιαφέρον τους για διδασκαλία των θεματικών ενοτήτων του Business Environment Seminar κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2018-2019, [υπό τις προϋποθέσεις υλοποίησης της λειτουργίας του ως άνω Π.Μ.Σ., της διεξαγωγής των αντίστοιχων μαθημάτων και της επιλογής τους].

Οι ενδεικτικές θεματικές ενότητες που θα καλυφθούν στο Business Environment Seminar με τίτλο «Business Taxation» του Π.Μ.Σ. “Executive MBA” για το χειμερινό εξάμηνο είναι οι ακόλουθες:
– Φόρος εισοδήματος επιχειρήσεων
– Tιμές μεταβίβασης
– Φορολογικές διαδικασίες
– Διεθνής φορολογία

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Αγγελική Χαλκιά (τηλ. 2310 807526, fax: 2310 474520, email: a.chalkia@ihu.edu.gr(link sends e-mail)).

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
Προηγούμενο άρθρο
Θέση εργασίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Μενού