Θέση εργασίας στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 174

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης και προς υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου με τίτλο «ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΔΡΟΦΟΡΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ /ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ ΒΕΑ ΤΩΝ ΕΛΠΕ», Κωδικού Έργου ΕΛΚΕ 37301 και Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Γιδαράκο Ευάγγελο, ανακοινώνει την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή Πρότασης για σύναψη έως μιας (1) σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης, διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως 31/12/2018 με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης με σύγχρονη επέκταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως τη λήξη του έργου ή έως την λήξη των τυχόν παρατάσεών του.

Απαιτούμενα προσόντα:
– Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι Εργοδηγός Ηλεκτρολόγος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κάτοχος ενός από τους οριζόμενους τίτλους σπουδών: Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α΄ ή Β΄ κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Ι.Ε.Κ. ή Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης ή Επαγγελματικής Σχολής ή Τεχνικών Επαγγελματικών σχολών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή Σχολών Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. του ν. 1346/83 ή ν. 3475/2006 ή άλλου ισότιμου τίτλου σχολικών μονάδων της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας, ο οποίος οδηγεί στην απαιτούμενη άδεια άσκησης επαγγέλματος ή βεβαίωση ή βεβαίωση αναγγελίας
– Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να διαθέτει εμπειρία πέντε ετών στην κατασκευή και λειτουργία μονάδων βιοαναρρόφησης (Βioslurping) ελαιωδών από τον υδροφόρο ορίζοντα
– Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να διαθέτει εμπειρία πέντε ετών στην κατασκευή και λειτουργία μονάδων βιοαερισμού (Βioventing) για την εξυγίανση ακόρεστης ζώνης υπεδάφους.
– Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να διαθέτει εμπειρία πέντε ετών στην κατασκευή και λειτουργία μονάδων εκφύσησης (Air Sparging) και σε μονάδες διοχέτευσης αέρα στο υπέδαφος για την εξυγίανση υδροφόρου ορίζοντα από υφιστάμενους ρύπους.
– Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να διαθέτει εμπειρία πέντε ετών στη συντήρηση των συστημάτων βιοαναρρόφησης (Βioslurping), βιοαερισμού (Βioventing), εκφύσησης (Air Sparging) και των συστημάτων παρακολούθησης διαρροών.
– Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να διαθέτει άριστη γνώση χειρισμού και συντήρησης οργάνων πεδίου για την μέτρηση της στάθμης ελαιωδών, τον ακριβή χειρισμό οργάνων μέτρησης αγωγιμότητας και άλλων φυσικών ιδιοτήτων των υδάτων, συσκευών μέτρησης πολλαπλών αερίων (Η2S, HCN, CO, NH3, Cl2) καθώς επίσης και γνώσεις λειτουργίας των οργάνων (σένσορες) στάθμης, υπερχείλισης και διαχωρισμού των υδάτων με τα ελαιώδη.

Για ερωτήματα που ενδεχόμενα προκύψουν σχετικά με το παρόν τεύχος της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνουν τα ερωτήματα τους κάθε ημέρα τις ώρες εργασίας δημοσίων υπηρεσιών στην κα Μαρία Κατσιούλη (28210-37040, email : mkatsiouli@isc.tuc.gr(link sends e-mail)) και κα Μπόνια Αρετή (28210-37073, email : abonia@isc.tuc.gr(link sends e-mail)).

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μενού