Θέσεις εργασίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 130

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών σύμφωνα με απόφαση της αρ. 541/26-02-2018 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Πατρών, για την υλοποίηση του έργου «MARISURF: Novel, Sustainable marine Bio-surfactant / Bio-emulsifiers for commercial exploitation», που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Γεώργιο Α. Σπυρούλια, Καθηγητή του Τμήματος Φαρμακευτικής, του Πανεπιστημίου Πατρών, προτίθεται να προβεί σε ανάθεση έργου.

Απαραίτητα προσόντα:
– ΠΕ Χημείας, Φαρμακευτικής ή Βιολογίας ή άλλο ισότιμο και αντίστοιχο της ημεδαπής ή της αλλοδαπής
– Μεταπτυχιακός Φοιτητής ή Υποψήφιος Διδάκτορας σε γνωστικό αντικείμενο σχετικό με το υπό ανάθεση έργο
– Καλή γνώση των παρακάτω αντικειμένων: α) Χρήση αναλυτικών τεχνικών για την απομόνωση/εμπλουτισμό δειγμάτων βιομορίων, οργανικών ενώσεων, κ.α., β) Χρήση Βιοαντιδραστήρα/ζυμωτήρα στην ανάπτυξη κυτταρικών καλλιεργειών, γ) Εφαρμογή Φασματοσκοπίας NMR βιομορίων και οργανικών ενώσεων και ανάλυση πολυδιάστατων φασμάτων NMR, δ) Ποιοτική και ποσοτική ανάλυση βιοδεικτών/οργανικών μορίων και βιοστατιστική,
– Προηγούμενη συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα,
– Γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Για πληροφορίες, παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το Εργαστήριο Σχεδιασμού κ Προσομοίωσης Βιοδραστικών Μορίων Φαρμακευτικής Σημασίας, του Τμήματος Φαρμακευτικής, του Πανεπιστημίου Πατρών, στο τηλέφωνο 2610-962350-51, ή στο e-mail: G.A.Spyroulias@upatras.gr(link sends e-mail) (κος Γεώργιος Α. Σπυρούλιας).

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στο ΚΑΠΕ
Προηγούμενο άρθρο
Θέση εργασίας στο Πολυτεχνείο Κρήτης
Μενού