1.206 προσλήψεις σε δήμους, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ & ΔΕΥΑ (πίνακες με θέσεις)

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 278

Σε προλήψεις 1.206 ατόμων θα προχωρήσουν δήμοι της χώρας προκειμένου να καλύψουν ανταποδοτικές θέσεις εργασίας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του ένθετου «Καριέρα+Εργασία» της ΕφΣυν, οι συγκεκριμένες θέσεις στην συντριπτική πλειοψηφία τους, αφορούν οκτάμηνες συμβάσεις εργασίας, με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα και έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Από αυτές οι 1.013 προσλήψεις εγκρίθηκαν πρόσφατα με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη και αναμένεται να προκηρυχθούν άμεσα από δήμους, ΝΠΙΔ και ΔΕΥΑ. Οι υπόλοιπες 193 αφορούν προκηρύξεις που βρίσκονται σε εξέλιξη και  δήμους σε όλη τη χώρα.

Η πρόσληψη του προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του ν. 2190/1994, όπως ισχύει και τις όμοιες του άρθρου 9 του ν. 3812/2009, όπως ισχύει, για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μηνών

Ειδικότερα:

— Τριακόσιες τριάντα τρεις (333) συμβάσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα σε ΝΠΙΔ, για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες:

 

— Σύναψη οκτώ (8) συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες στο Δήμο Ικαρίας για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίμου από τις ωφελούμενους.

— Σύναψη διακοσίων πενήντα εννέα (259) συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες ή έως εννέα (9) μήνες για απασχόληση σε αναγνωρισμένες σχολές και επτά (7) συμβάσεις μίσθωσης έργου για χρονικό διάστημα έως ένα (1) έτος, σε ΝΠΙΔ, για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:

 

 

— Τριακόσιες δύο (302) συμβάσεις προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα στους ΟΤΑ α’ βαθμού, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:

 

— Σύναψη πενήντα μία (51) συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες σε ΟΤΑ για τη στελέχωση υπηρεσιών, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:

 

— Σύναψη είκοσι δυο (22) συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως 8 μήνες, σε ΟΤΑ και ΝΠΔΔ για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίμου από τις ωφελούμενους, σύμφωνα με τον πίνακα του ακολουθεί:

 

— Σύναψη (31) συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα σε ΝΠΙΔ, για χρονικό διάστημα έως 8 μήνες, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:

 

 

Προσλήψεις 193 ατόμων σε δήμους της χώρας

Οι 193 θέσεις εργασίας σε δήμους και ΝΠΔΔ των δήμων, αφορούν:

Πρόσληψη 21 ατόμων στο δήμο Λαγκαδά

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Υπηρεσία Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Αθλητισμού-Παιδείας» Δ. Λαγκαδά (Υ.Κ.Π.Α.Α.Π.) Δ. Λαγκαδά, που εδρεύει στο Λαγκαδά της Π.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο), για την περίοδο 2017-2018 έως 31-07-2018, ανακοινώνει την πρόσληψη, συνολικά είκοσι ενός (21) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

1Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ ή ισότιμου αναγνωρισμένου τίτλου αλλοδαπής με ειδικότητα ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ, όλες οι Δημοτικές Ενότητες
1Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ ή ισότιμου αναγνωρισμένου τίτλου αλλοδαπής με ειδικότητα ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ, όλες οι Δημοτικές Ενότητες
1Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ ή ισότιμου αναγνωρισμένου τίτλου αλλοδαπής με ειδικότητα ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, όλες οι Δημοτικές Ενότητες
1Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ ή ισότιμου αναγνωρισμένου τίτλου αλλοδαπής με ειδικότητα ΙΣΤΙΟΠΛΟЇΑ όλες οι Δημοτικές Ενότητες
1Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ ή ισότιμου αναγνωρισμένου τίτλου αλλοδαπής με ειδικότητα ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ, όλες οι Δημοτικές Ενότητες
2Πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ ή ισότιμου αναγνωρισμένου τίτλου αλλοδαπής με ειδικότητα ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, όλες οι Δημοτικές Ενότητες
3Πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ ή ισότιμου αναγνωρισμένου τίτλου αλλοδαπής με ειδικότητα ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ, Δημοτική Ενότητα Λαγκαδά Θεσσαλονίκης
1Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ ή ισότιμου αναγνωρισμένου τίτλου αλλοδαπής με ειδικότητα ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ, όλες οι Δημοτικές Ενότητες
1Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ ή ισότιμου αναγνωρισμένου τίτλου αλλοδαπής με ειδικότητα ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ, όλες οι Δημοτικές Ενότητες
1Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ ή ισότιμου αναγνωρισμένου τίτλου αλλοδαπής με ειδικότητα ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ, όλες οι Δημοτικές Ενότητες
2Πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ ή ισότιμου αναγνωρισμένου τίτλου αλλοδαπής με ειδικότητα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, όλες οι Δημοτικές Ενότητες
1Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ ή ισότιμου αναγνωρισμένου τίτλου αλλοδαπής με ειδικότητα ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, όλες οι Δημοτικές Ενότητες
1Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ ή ισότιμου αναγνωρισμένου τίτλου αλλοδαπής με ειδικότητα ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, όλες οι Δημοτικές Ενότητες
4Πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ ή ισότιμου αναγνωρισμένου τίτλου αλλοδαπής με όλες τις παραπάνω ειδικότητες ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ, όλες οι Δημοτικές Ενότητες.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση (παρέχεται από την Υπηρεσία) με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην παρακάτω διεύθυνση:
Ν.Π.Δ.Δ. «Υπηρεσία Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Αθλητισμού – Παιδείας» Δήμου Λαγκαδά (Υ.Κ.Π.Α.Α.Π.) Δ. Λαγκαδά, Κτίριο ΚΑΠΗ Λαγκαδά, 3ος όροφος, Χρ. Σμύρνης 29, Τ.Κ. 572 00, Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης Κ. Μακεδονίας.

Πληροφορίες στο τηλ.: 23940 20841.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 07-05-2018 έως και 17-05-2018 (εργάσιμες ημέρες και ώρες), (09.30π.μ.-13.30μ.μ.)

31 θέσεις εργασίας στο δήμο Τρίπολης

O δήμος Τρίπολης ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό
διάστημα έως 2 μήνες , συνολικά 31 ατόμων για τις ανάγκες λειτουργίας των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου στο Παράλιο Άστρος. Συγκεκριμένα:

Ενός (1) αρχηγού, απόφοιτου πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχολής Φυσικής Αγωγής ή Παιδαγωγικής σχολής•
Πέντε (5) πτυχιούχων ή φοιτητών σχολών Φυσικής Αγωγής•
Ένας τουλάχιστον εκ των ανωτέρω πτυχιούχων ή φοιτητών θα πρέπει να κατέχει πιστοποίηση ναυαγοσώστη.
Δώδεκα (12) ομαδαρχών πτυχιούχων ή φοιτητών σχολών Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι.•
Ένας τουλάχιστον εξ’ αυτών θα πρέπει να είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας ή Κοινωνικού Λειτουργού.
Ενός (1 ) ιατρού, και ελλείψει αυτού νοσηλευτή•
Ενός (1) νοσηλευτή και ελλείψει αυτού βοηθού νοσηλευτή•
Ενός (1) μάγειρα.•
Έξι (6) τραπεζοκόμων•
Δύο (2) καθαριστριών•
Ενός (1) φύλακα και•
Ενός (1) εργάτη γενικών καθηκόντων, κατά προτίμηση με άδεια ικανότητας οδηγού τουλάχιστον Β΄ κατηγορίας.•
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα έντυπο της αίτησης και τα κατά περίπτωση απαιτούμενα δικαιολογητικά:
α)Από τα γραφεία του Δήμου (Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών – Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας – Λαγοπάτη 45 (1ος όροφος) – Τρίπολη.
β) Από την ιστοσελίδα του Δήμου www.tripolis.gr

Οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά πρέπει να έχουν υποβληθεί στον Δήμο Τρίπολης το αργότερο έως και 17 Μαΐου 2018.

28 Προσλήψεις για ταμίες και πωλητές στο δήμο Καντάνου Σελίνου

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι οκτώ (28) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, (παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους), της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΝΤΑΝΟΥ-ΣΕΛΙΝΟΥ, που εδρεύει στην Παλαιόχωρα Ν. Χανίων, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:
6 ΔΕ ΤΑΜΙΕΣ
7 ΔΕ ΤΑΜΙΕΣ- ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΟΜΠΡΕΛΩΝ
4 ΔΕ ΠΩΛΗΤΕΣ
11 ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε. ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΝΤΑΝΟΥ- ΣΕΛΙΝΟΥ», Παλαιόχωρα Σελίνου Τ.Κ. 73001, Ν. Χανίων, Κρήτη, υπόψιν κ. Μπικάκη Μιχαήλ (τηλ. επικοινωνίας: 2823041005). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

20 προσλήψεις εργατών στο δήμο Σοφάδων

Ο Δήμος Σοφάδων ανακοινώνει ότι θα προσλάβει, εργατικό/τεχνικό προσωπικό για απασχόληση μέχρι και πέντε ημερομίσθια κατ΄ άτομο για το μήνα ΜΑΪΟ, προς κάλυψη πρόσκαιρων ή εποχικών ή κατεπειγουσών αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου Σοφάδων ως κάτωθι:

20 ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά στο γραφείο Προσωπικού του Δήμου Σοφάδων (Αρμόδιος Τπάλληλος Γεώργιος Γρίβας – Δ/νση: Κιερίου 49, 2ος όροφος Δημοτικού Κατ/τος, αριθμ. τηλ: 2443 3 53213 – 2443 3 53212 ) από Παρασκευή 11.05.2018 έως και Πέμπτη 17.05.2018.

10 Προσλήψεις ναυαγοσωστών στο δήμο Βόλβης

Ο Δήμος Βόλβης έπειτα από την 84/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού δέκα (10) ατόμων, για ναυαγοσωστική κάλυψη ακτών Δήμου Βόλβης, με αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα την χρονική περίοδο:
10 Ναυαγοσώστες

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
-Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 45 ετών .
-Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.
-Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 169 του Ν.3584/07 .
-Πτυχίο ή Δίπλωμα ή Πιστοποιητικό Ναυαγοσώστη, αναγνωρισμένης ναυαγοσωστικής σχολής από οικεία Λιμενική Αρχή ή Άδεια Ναυαγοσώστη, εκδιδόμενη από Λιμενική Αρχή.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς εκτός από τα ανωτέρω δικαιολογητικά προσόντων και τα ακόλουθα:
Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
Άδεια Ναυαγοσώστη
Υπεύθυνη δήλωση ότι «πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/07 και ότι έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων τους»
Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνουν αν το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο που συμπληρώνεται κατά την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του
εποχιακού υπαλλήλου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ή όχι.
Προθεσμία και τόπος υποβολής αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά στα γραφεία του Δήμου Βόλβης (Σταυρός Θεσσαλονίκης, Τ.Κ. 57014) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες έως και τις 18 Μαΐου 2018 και ώρα 12:00.

10 Προσλήψεις εργατών στο δήμο Νότιας Κυνουρίας

Πρόσληψη εργατοτεχνικού προσωπικού δέκα (10) ατόμων τα οποία για το μήνα Μαϊο 2018 θα απασχοληθούν στο Δήμο μας από 21-05-2018 έως 25-05-2018. Ανώτατο όριο απασχόλησης κατ΄ άτομο πέντε (5) ημερομίσθια. Προκειμένου να καλύψει πρόσκαιρες κα μικρής διάρκειας ανάγκες των υπηρεσιών του για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητας, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και αριθμό ημερομισθίων.

10 Εργάτης ΥΕ Γενικών Καθηκόντων

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης.
Να έχουν υγεία και φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.
Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν. 3584 /2007 ( καταδίκη, υποδικία δικαστική συμπαράσταση)

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (αυτεπάγγελτη αναζήτηση )
Υπεύθυνη δήλωση για το κώλυμα του άρθρου 16 του Ν. 3584/2007 (χορηγείται από την υπηρεσία μας)

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτηση αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής από δημόσια αρχή .

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας (Γραφείο Πρωτοκόλλου) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 09-05-2018 έως 16-05- 2018.

55 Προσλήψεις εργατών, ηλεκτρολόγων και υδραυλικών στο δήμο Νέας Προποντίδας

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας του Νομού Χαλκιδικής ανακοινωνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα πέντε (55) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Νέας Προποντίδας, που εδρεύει στα Νέα Μουδανιά και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

10 ΔΕ Οδηγών απορριμματοφόρων αυτοκινήτων (χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
3 ΔΕ Ηλεκτρολόγων
2 ΔΕ Υδραυλικών
40 ΥΕ Εργατών/τριών καθαριότητας απορριμματοφόρων αυτοκινήτων

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Νέας Προποντίδας, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας, Μεγ. Αλεξάνδρου 26, Τ.Κ. 63200, Νέα Μουδανιά (υπόψιν κ. Κώστα Δαλαμπίρα ή Μισοκοίλη Σοφίας, τηλ. επικοινωνίας: 23730.25887, 23730.25533). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Υποβολή αιτήσεων μέχρι 17/05/2018

Πρόσληψη 18 ατόμων στο δήμο Καστοριάς

Ο Δήμαρχος Καστοριάς ανακοινώνει, τη πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 3 μηνών, συνολικά 18 ατόμων, ήτοι: ενός ΔΕ Χειριστή Μηχανημάτων (φορτωτή –εκσκαφέα), ενός (1) ΔΕ Χειριστή Μηχανημάτων έργων (Ισοπεδωτή γαιών)και δέκα έξι (16) ατόμων ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων που θα απασχοληθούν για την κάλυψη αναγκών πυροπροστασίας κατά την αντιπυρική περίοδο 2018».

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 08-05-2018 μέχρι και τη 14-05-2018.

 

Πηγή:aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Συντάξεις: Οι μειώσεις -«φωτιά» του 2019 -Σε ποιους θα πέσει «ψαλίδι»
Προηγούμενο άρθρο
54 θέσεις εργασίας σε Διεθνείς Οργανισμούς στο εξωτερικό
Μενού