Θέση εργασίας στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 192

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «HELPOS – Ελληνικό Σύστημα Παρατήρησης Λιθόσφαιρας» με κωδικό MIS 5002697, η οποία έχει ενταχθεί στη Δράση «Ενίσχυση των Υποδομών Έρευνας και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επιχειρηματικότητα, Ανταγωνιστικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) που χρηματοδοτείται από την ΣΑΕ1451 με κωδικό πράξης ΣΑ (ενάριθμο) 2017ΣΕ14510044 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), το ΕΑΑ/ΓΙ προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, και συγκεκριμένα ένα (1) άτομο (Οικονομολόγος) με το οποίο θα συναφθεί σύμβαση ορισμένου χρόνου, και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη του σχετικού Έργου.

Απαιτούμενα Προσόντα:
– Πτυχίο Οικονομολόγου ΠΕ της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (σε περίπτωση επιλογής πρέπει να προσκομιστεί επικυρωμένο αντίγραφο τίτλου σπουδών και τίτλος αναγνώρισης από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. για τίτλο σπουδών από την αλλοδαπή)
– Μεταπτυχιακός τίτλος οικονομικής και περιφερειακής ανάπτυξης της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (σε περίπτωση επιλογής πρέπει να προσκομιστεί επικυρωμένο αντίγραφο τίτλου σπουδών και τίτλος αναγνώρισης από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. για τίτλο σπουδών από την αλλοδαπή)
– Αποδεδειγμένη εμπειρία στην υλοποίηση πολυεταιρικών χρηματοδοτούμενων έργων
– Αποδεδειγμένη εμπειρία στην οργάνωση συναντήσεων στο πλαίσιο χρηματοδοτούμενων έργων
– Καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κυρία Βασιλεία Καραγιάννη, τηλ. 210-3490067, e-mail v.karagianni@noa.gr(link sends e-mail).

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
ΟΑΕΔ-Κοινωφελής: Ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων για 5.066 θέσεις σε δασαρχεία (προκήρυξη-πίνακες)
Προηγούμενο άρθρο
Θέση εργασίας στον ΕΛ.Γ.Ο. – “Δήμητρα”
Μενού