ΑΣΕΠ-Προκήρυξη μόνιμων στους δήμους: «Περιμένουμε το επίσημο αίτημα του ΥΠΕΣ»

Κατηγορία: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Views: 195

Την κατάθεση του επίσημου αιτήματος από το υπουργείο Εσωτερικών, αναμένουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΑΣΕΠ, προκειμένου να προχωρήσουν στις ουσιαστικές και τυπικές διαδικασίες για την εκκίνηση του διαγωνισμού, για την πρόσληψη 8.845 μόνιμων υπαλλήλων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, τα στελέχη του ΑΣΕΠ, αναμένουν να κατατεθεί το επίσημο αίτημα από το ΑΣΕΠ, εντός της εβδομάδας, χωρίς ωστόσο να αποκλείουν να μετατεθεί και λίγο μετά τα Χριστούγεννα.

Όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr το ΑΣΕΠ που έχει αναλάβει τη διαδικασία η οποία θα πραγματοποιηθεί με τη «μέθοδο ΚΕΑ», καταρτίζει την σχετική προκήρυξη από τις αρχές Δεκεμβρίου και έχει καταλήξει στη μοριοδότηση, αλλά πλέον αναμένει το σχετικό αίτημα του υπουργείου Εσωτερικών, ώστε στη συνέχεια να στείλει την σχετική προκήρυξη στο ΦΕΚ.

Αν το αίτημα κατατεθεί αυτή την εβδομάδα, τότε η προκήρυξη θα σταλεί στο ΦΕΚ, σίγουρα εντός του 2017.

Πάντως χτες μιλώντας στη Βουλή, ο υπουργός Εσωτερικών, τόνισε ότι ο διαγωνισμός για τις μόνιμες προσλήψεις έχει «μπει στην τελική ευθεία».  

Μετά την αποστολή στο ΦΕΚ, απαιτούνται 15 ημέρες για να δοθεί επίσημα από το ΑΣΕΠ η εκκίνηση του διαγωνισμού και να ξεκινήσει η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων αιτήσεις.

Πάντως στόχος κυβέρνησης και ΥΠΕΣ, είναι η καταληκτική ημερομηνία για την έκδοση των προσωρινών πινάκων των επιτυχόντων να  είναι η 31η Μαρτίου 2018.

 

 

Πηγή:aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Σκουρλέτης-Διαγωνισμός για 8.845 μόνιμες θέσεις: Μπήκαμε στην τελική ευθεία (βίντεο)
Προηγούμενο άρθρο
Θέση εργασίας για Κοινωνικό Λειτουργό στο Χαμόγελο του Παιδιού (Καβάλα)
Μενού