303 προσλήψεις εποχικών σε 5 νοσοκομεία

Κατηγορία: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Views: 187

Πέντε νοσοκομεία ενισχύονται μέσα στις γιορτές με εποχικό προσωπικό. Αναλυτικα, δειτε παρακάτω.

27 προσλήψεις στο Γενικο Νοσοκομείο Πέλλας

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι επτά (27) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων της Ν.Μ Έδεσσας του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας που εδρεύει στην Έδεσσα του Ν. Πέλλας και συγκεκριμένα τον εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμό ατόμων:

  • 17 ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ -ΤΡΙΩΝ
  • 10 ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.7 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ – ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ, Τέρμα Εγνατίας, Τ.Κ. 58 200 ΕΔΕΣΣΑ, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, υπ’ όψιν κου Τοπαλίδη (τηλ. επικοινωνίας: 23813 50348). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Μία θέση στο Γενικο Νοσοκοµείο Λασιθίου

Το Γενικο Νοσοκοµείο Λασιθίου & Γ.Ν.-Κ.Υ. Νεαπόλεως «∆ιαλυνάκειο» ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, ενός (1) ατόµου για την αντιµετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων για τις ανάγκες Καθαριότητας της Αποκεντρωµένης Οργανικής Μονάδας Σητείας, του Γενικού Νοσοκοµείου Λασιθίου & Γ.Ν.-Κ.Υ. Νεαπόλεως «∆ιαλυνάκειο» που εδρεύει στη Σητεία και συγκεκριµένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων:

1 Υ.Ε ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ-ΣΤΡΙΩΝ

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.7 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑ∆Α ΣΗΤΕΙΑΣ, του Γ.Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ, Καπετάν Γιάννη Παπαδάκη 3 , Ξεροκαµάρες Σητεία, Τ.Κ. 72300, Γραφείο Προσωπικού, Υπόψη κυρίας Ειρήνης Καραγιάννη, (Τηλέφωνο επικοινωνίας:2843340330-1).

112 στο Πανεπιστημιακο Γενικο Νοσοκομειο Αλεξανδρούπολης

Το Πανεπιστημιακο Γενικο Νοσοκομειο Εβρου –Νοσηλευτικη μοναδα: πανεπιστημιακου γενικου νοσοκομειου Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν δώδεκα (112) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου – Νοσηλευτικής Μονάδας: Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξ/πολης, που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη του Νομού Έβρου και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 100 ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας (Καθαριστών/στριών)
  • 12 ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας (Πλυντών-ριών)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.7 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Παν. Γεν. Νοσοκομείο Αλεξ/πολης, περιοχή Δραγάνα, Τ.Κ. 68100 – Αλεξ/πολη, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού υπόψιν κας Παπαδημητρίου Δ. (τηλ. επικοινωνίας: 25513-53438). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

110 στο Γενικο Νοσοκομειο Ασκληπιείο Βούλας

Το Γενικο Νοσοκομειο Ασκληπιείο Βούλας ανακοινωνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν δέκα (110) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων του Γ.Ν.Α. «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ», που εδρεύει στην Βούλα του Ν. Αττικής, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 12 ΔΕ Προσωπικού Φύλαξης
  • 98 ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.7 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ», Βασ. Παύλου 1, Τ.Κ. 16673, Βούλα, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψιν κας Μόσχου (τηλ. επικοινωνίας: 213-2163556).

53 ατόμα στο ΓΝΘ «Ιπποκράτειο»

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους απασχόλησης (8ωρη εργασία), συνολικά πενήντα τριών (53) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων του Γ.Ν.Θ. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» και του ενοποιημένου π. Νοσοκομείου Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων Θεσσαλονικης, που εδρεύει στο Δήμο Θεσσαλονίκης του Νομού Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 22 ΔΕ Προσωπικού Φύλαξης
  • 4 ΔΕ Μαγείρων
  • 24 ΥΕ Προσωπικό Εστίασης- Ειδικότητας Τραπεζοκόμων
  • 3 ΥΕ Προσωπικό Εστίασης – Ειδικότητας Βοηθητικού Προσωπικού Μαγειρείων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.7 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:Γ.Ν.Θ “ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ” ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 49, Τ.Κ 54642 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ απευθύνοντας την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψιν της κας Λύκου Κυριακής ή κας Αθανασίας Ζώη ή κας Kαντζιάρη Δέσποινας ή κας Γεωργαντά Γεωργίας(τηλ. Επικοινωνίας:2310-892207, 2310-892242). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

 

 

Πηγή:e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Χωρίς προϋποθέσεις το επίδομα στους νέους 18-24 των 400 ευρώ της Έφης Αχτσίογλου
Προηγούμενο άρθρο
ΑΣΕΠ: Οριστικοί πίνακες στην 7Κ/2016 για μόνιμους σε φορείς του Υπουργείου Υγείας
Μενού