Κλείνουν οι αιτήσεις σήμερα για 3 σημαντικούς διαγωνισμούς

Κατηγορία: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Views: 165

Κλείνουν σήμερα 18 Ιανουαρίου οι αιτήσεις των υποψηφίων για τρεις σημαντικούς διαγωνισμούς.

548 στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων

Ανοιχτή εως τις 18 Ιανουαρίου θα παραμείνει η πλατφόρμα αιτήσεων του ΑΣΕΠ για τις 548 μόνιμες θέσεις τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.). Αναλυτικά θα προσληφθούν 418 ΠΕ Εφοριακοί και 130 ΠΕ Τελωνιακοί. Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής (Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη Η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι και την 22α Ιανουαρίου 2018, ημέρα Δευτέρα, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π. Αίτηση για την Προκήρυξη 1Γ/2017 Τ.Θ. 14308 Αθήνα Τ.Κ. 11510.

131 θέσεις στην Υπηρεσία Ασύλου του Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής

Η Υπηρεσια Ασυλου του Υπουργειου Μεταναστευτικης Πολιτικης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν τριάντα ενός (131) ατόμων για την κάλυψη παροδικών αναγκών της Υπηρεσίας Ασύλου του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, για τις ανάγκες των Περιφερειακών Γραφείων ή Αυτοτελών Κλιμακίων στους νομούς Αττικής, Αχαΐας Δράμας, Δωδεκανήσου, Έβρου, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Κορινθίας, Λέσβου, Ξάνθης, Σάμου και Χίου στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «Ενίσχυση της Διαδικασίας Ασύλου» του Εθνικού Προγράμματος του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2014-2020 (συγχρηματοδότηση 75 % από ΕΕ και 25 % από Ελλάδα)». δειτε εδω τις θέσεις

Αιτήσεις για μηχανικούς στα ΕΛΠΕ

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ένας από τους μεγαλύτερους βιομηχανικούς και εμπορικούς Ομίλους στην Ελλάδα, επιθυμεί να προσλάβει Διπλωματούχους Μηχανικούς διαφόρων ειδικοτήτων για την κάλυψη θέσεων εργασίας στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Θεσσαλονίκης. Οι ειδικοτητες που θα προσλάβει είναι:

  • Διπλωματούχοι Χημικοί Μηχανικοί_ΧΗΜΜ-1
  • Διπλωματούχοι Χημικοί Μηχανικοί_ΧΗΜΜ-2
  • Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί_ΗΛΜΗ-1
  • Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί_ΗΛΜΗ-2
  • Διπλωματούχοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί_ΜΗΧΜ-1
  • Διπλωματούχοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί_ΜΗΧΜ-2
  • Πτυχιούχοι Χημικοί_ΧΗΜ

Αναλυτικές πληροφορίες εδω

 

 

Πηγή:e-dimosio.gr

Μενού