Ποιοι δήμοι πληρώνουν τα προνοιακά επιδόματα Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2018 (λίστα)

Κατηγορία: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Views: 214

Ξεκινάει από τους δήμους η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2018.

Μέχρι στιγμή οι δήμοι που έχουν ανακοινώσει πληρωμές είναι:

Από την Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας Υγείας Παιδείας και Πολιτισμού, Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Προγραμμάτων του Δήμου Σερρών, ανακοινώνεται ότι, τα προνοιακά επιδόματα διμήνου Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2018 , θα καταβληθούν σε όλους τους δικαιούχους την Τρίτη 13-03-2018.

Από την Αντιδημαρχία Υγείας Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας Πατρέων ανακοινώνεται ότι τα προνοιακά επιδόματα πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Δευτέρα 12 Μάρτη.

Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι η καταβολή των επιδομάτων πρόνοιας για το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018.

Επιπλέον ο δήμος Καλαμάτας ανακοινώνει ότι την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 θα είναι διαθέσιμα στους λογαριασμούς των δικαιούχων τα χρήματα, που αντιστοιχούν στα προνοιακά επιδόματα Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2018. Το ποσό αφορά δικαιούχους απ’ όλη τη Μεσσηνία.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι την Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018, θα πραγματοποιηθεί η καταβολή των Προνοιακών Επιδομάτων, στους λογαριασμούς των δικαιούχων Δημοτών του Ασπρόπυργου.

Η πληρωμή των Προνοιακών επιδομάτων Α΄ Διμήνου 2018 (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ) για τους δικαιούχους του δήμου Ναυπακτίας, αρχίζει από την Δευτέρα 12/03/2018.

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου ενημερώνει ότι η καταβολή στους δικαιούχους των Προνοιακών επιδομάτων για το δίμηνο ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 θα αρχίσει την ΔΕΥΤΕΡΑ 12/03/2018.

Η λίστα των δήμων ενημερώνεται συνεχώς.

 

 

Πηγή:aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Τα αναλυτικά ποσά των αναδρομικών για τους συνταξιούχους (πίνακες)
Προηγούμενο άρθρο
ΑΣΕΠ-3Κ/2018: Προσωρινοί πίνακες τέλος Μαρτίου -Δεν επηρεάζονται από ασφαλιστικά μέτρα, παρατάσεις
Μενού