Πρόγραμμα Security για την απόκτηση κρατικής άδειας

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 10K

Συγκεκριμένα, οι ανάγκες της καθημερινότητας και τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα εγκληματικών ενεργειών στην εποχή μας, έχουν δημιουργήσει αυξημένη ζήτηση για άριστα εκπαιδευμένα στελέχη, τα οποία θα επανδρώσουν τις εταιρείες υπηρεσιών ασφαλείας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Γιατί να το παρακολουθήσω;

  • Όσοι επιθυμούν πλέον να εργασθούν ως Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας, Υποχρεούνται να κατέχουν Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης και τίτλο Πιστοποίησης. Ο τίτλος αυτός είναι απαραίτητο δικαιολογητικό για την έκδοση Άδειας Εργασίας, τύπου Α’, από την Ελληνική Αστυνομία.
  • Το πρόγραμμα προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης πιστοποίησης Security και κρατικής επαγγελματικής άδειας, με ολοκληρωμένο σύστημα τηλεκατάρτισης, με την πιο αποτελεσματική εκπαιδευτική μέθοδο η οποία σας προετοιμάζει για την επιτυχία σας στις κρατικές εξετάσεις που διοργανώνει ο ΕΟΠΠΕΠ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ!ΈΝΑΡΞΗ : 10/08/2022

Η παρακολούθηση του συγκεκριμένου τμήματος οδηγεί στις εξετάσεις του ΚΕΜΕΑ.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

Όσους επιθυμούν να εργασθούν ως Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας, είτε σε Ιδιωτικές Εταιρίες Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας είτε σε Τμήματα Εσωτερικής Ασφάλειας Οργανισμών και Επιχειρήσεων ή ως ελεύθεροι επαγγελματίες.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.


Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα.


Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο elearn.elkedim@gmail.com ή στο τηλέφωνο 210 7101894.

Μενού