Ο χώρος της επιμόρφωσης έχει όνομα: freestudies! Αρωγός στην προσπάθεια χιλιάδων νέων για εκπαίδευση

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 1K

Με 7.000 εκπαιδευόμενους στα Αγγλικά και 8.400 εκπαιδευόμενους στα Προγράμματα του Τομέα του Τουρισμού και συνεχίζει!

Η τελευταία 30ετία χαρακτηρίζεται από τη ραγδαία εξέλιξη και την ταχύτατη εξάπλωση της Τεχνολογίας, η οποία πλέον καθίσταται τουλάχιστον αναγκαία στην καθημερινότητα. Μέσα στο σύνολο, τομείς όπως η Πληροφορική και η Εκπαίδευση έχουν εναρμονιστεί πλήρως με τα νέα δεδομένα. Κάτι τέτοιο ωστόσο, μόνο εύκολο δεν φαντάζει καθώς οι ρυθμοί εξέλιξης είναι ασύλληπτοι και το μόνο όπλο είναι η εξειδίκευση.

Το freestudies, Το πρώτο Ελληνικό MOOC (Massive Open Online Course) portal, μπροστά στις εξελίξεις όλα αυτά τα χρόνια, με συνέπεια και υπευθυνότητα, έχει σταθεί στο πλευρό πολλών χιλιάδων επιμορφούμενων. Με 240.000 πλέον καταρτίσεις στο ενεργητικό του, έχει αποτελέσει επάξια μία πλατφόρμα on-line νέας εποχής στην Εκπαίδευση και την Κατάρτιση, προάγοντας μόνο Προγράμματα τα οποία πιστοποιούν τον Σπουδαστή ή τον εκπαιδευόμενο.

Το freestudies.gr υποστηρίζεται από τον μεγαλύτερο Ελληνικό φορέα πιστοποίησης προσόντων Vellum Global Educational Services  ενώ στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης έχει συνάψει πολύτιμες συνεργασίες με ιδιωτικά και δημόσια Πανεπιστήμια Ανώτατης Εκπαίδευσης, σε Ελλάδα και εξωτερικό και συνεχίζει.

Με ανεπτυγμένο το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους χιλιάδες εκπαιδευόμενους, με καινοτόμα και πρωτοπόρα μέσα επιδιώκει συνεχώς την άμεση και ευέλικτη εξυπηρέτησή τους. Όλα τα Προγράμματα του διαθέτουν την πολύτιμη επικούρηση των βασικών εκπαιδευτών ενώ δεν πρέπει να παραληφθεί η τεχνική υποστήριξη 14/24 και το τηλεφωνικό κέντρο που είναι πάντα στη διάθεσή τους με 25 συμβούλους καριέρας.

Εν μέσω της οικονομικής κρίσης και των συνεχών αλλαγών στον εργασιακό χώρο, το freestudies, παρέμεινε σταθερά στο πλευρό όλων εκείνων που επιδίωκαν να εξασφαλίσουν τα απαιτούμενα εφόδια που θα τους οδηγούσαν στις πολυπόθητες θέσεις εργασίας, υποστηρίζοντας 13 Tομείς και έχοντας στο ενεργητικό του ως τώρα 7.000 εκπαιδευόμενους στα Αγγλικά και 8.400 εκπαιδευόμενους στα Προγράμματα του Τομέα του Τουρισμού και συνεχίζει!

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Προσλήψεις 161 αναπληρωτών στην Ειδική Αγωγή και στη Γενική Εκπαίδευση
Προηγούμενο άρθρο
Ανοίγει ο δρόμος για την πιστοποίηση Συμβούλων Επαγγελματικού προσανατολισμού
Μενού