Πιστοποίηση Αγγλικών Όλων Των Επιπέδων

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 4K

Ίσως το φθηνότερο Πρόγραμμα Πιστοποίησης στην Ελλάδα!
Απευθείας Αγορά Voucher Εξετάσεων και Πιστοποίησης Αγγλικών.

Online Εξετάσεις
και Αναγνωρισμένη από ΑΣΕΠ Πιστοποίηση Αγγλικών LTE!

Το FreeStudies, πρώτο σε δυναμική της καθιερωμένης τάσης, Online Courses και certificates, σας παρέχει τη δυνατότητα να πιστοποιηθείτε από τον χώρο σας, την ημέρα και την ώρα που θα επιλέξετε εσείς σε αναγνωρισμένο και από ΑΣΕΠ Πιστοποιητικό Αγγλικής Γλωσσομάθειας ΧΩΡΙΣ έκθεση και προφορικά.

Πλέον δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους εκπαιδευομένους οι εξετάσεις τους να πραγματοποιούνται από τον χώρο τους, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, καθορίζοντας οι ίδιοι την ημέρα και ώρα εξέτασης.

Η διάρκεια της εξέτασης είναι από 60 έως 90 λεπτά ΜΟΝΟ σε Listening & Reading ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ σε 56 ερωτήσεις.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης εξέτασης είναι ότι τα αποτελέσματα του πιστοποιητικού σας είναι διαθέσιμα με την ολοκλήρωση της εξέτασης!

Η πιστοποίηση δεν χρειάζεται ανανέωση, ισχύει δια βίου!

Η πιστοποίηση είναι πλήρως αναγνωρισμένη σε όλα τα επίπεδα B1-C2 στον ιδιωτικό αλλά και στον δημόσιο τομέα!

Δείτε την αναγνώριση της πιστοποίησης στον ΑΣΕΠ εδώ: 

ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΜΟΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ

Χρησιμοποιείται για:

  • Μοριοδότηση για ΑΣΕΠ, Προκηρύξεις, Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο τομέα
  • Μοριοδότηση για Προσλήψεις και διορισμούς Εκπαιδευτικών
  • Μοριοδότηση για Δήμους, Περιφέρειες
  • Μοριοδότηση για Υπουργεία, Φορείς, οργανισμούς, ΔΕΚΟ, στρατό κλπ
  • Μοριοδότηση σε υπηρεσίες, σώματα ασφαλείας, ιδρύματα, ινστιτούτα, κρατικούς φορείς
  • Ενίσχυση Βιογραφικού
  • Μεταπτυχιακά
  • Θέσεις Εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα
  • Κρίσεις στελεχών εκπαίδευσης – μοριοδότηση
  • Αξιολογήσεις
  • Σπουδές στο εξωτερικό
  • Μετατάξεις – Αποσπάσεις
  • Απόδειξη Γλωσσομάθειας

Η διαδικασία σε βήματα

Εγγραφή

Δηλώστε ενδιαφέρον και εγγραφείτε άμεσα για να αποκτήσετε το voucher εξέτασής σας

2 ΤΕΣΤ Προσομοίωσης Εξετάσεων (MOCK TESTS)

Προετοιμαστείτε κατάλληλα με την βοήθεια των 2 MOCK TESTS που σας παρέχουμε στο έξτρα πακέτο εξάσκησης για ένα σίγουρο, εύκολο και άμεσο αποτέλεσμα για το επίπεδο που σας ενδιαφέρει (Β2, C1, C2) – Τα Mock Tests προσομοιάζουν την Τηλεξέταση. Παρέχονται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε υποψήφιου και Mock Tests (Τεστ προσομοίωσης της εξέτασης!) με τα οποία μπορεί κάποιος εύκολα και γρήγορα να εξασκηθεί με βάση την εξέταση ώστε να έχει ένα πετυχημένο αποτέλεσμα.

Εκπαιδευτικό Υλικό Προετοιμασίας – Εξάσκησης

Παράλληλα με τα Mock Tests σας παρέχεται έξτρα εξειδικευμένο εκπαιδευτικό υλικό προετοιμασίας – εξάσκησης σε ενότητες (Vocabulary, Grammar, Reading) βασισμένες στην Πιστοποίηση

Τηλεξέταση

Δηλώστε τηλεξέταση μέσω e-mail, όποια ημέρα και ώρα επιθυμείτε. Τηλετάσεις γίνονται ανά μία ώρα κάθε ημέρα!

Πιστοποιητικό – Αποτελέσματα

Μάθετε τους βαθμούς σας ακριβώς μετά την Τηλεξέταση σας – Λάβετε το πιστοποιητικό άμεσα

Άμεση Δυνατότητα επανεξέτασης

Δώστε Επανεξέταση ακόμα και την ίδια ημέρα!



Ολοκληρωμένο πακέτο Αγγλικών:
Μαθήματα – Εξετάσεις – Πιστοποίηση
Για όσους επιθυμούν να μάθουν ή να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους στα Αγγλικά προσφέρεται το
ολοκληρωμένο πακέτο “Learn English” του freestudies.gr.

Το freestudies.gr είναι πρωτοπόρος στην επιτυχημένη μετάβαση της εκπαίδευσης, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ να μάθετε και να πιστοποιηθείτε εξ αποστάσεως στα Αγγλικά!

Το μόνο που χρειάζεται να έχετε στη διάθεσή σας είναι:

  • Αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο
  • Ηλεκτρονικό υπολογιστή
  • Κάμερα
  • Μικρόφωνο
  • Ακουστικά

Το FreeStudies “Learn English” παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια στον υποψήφιο για να έχει μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία!

Κατανοώντας τον περιορισμένο χρόνο των ενήλικων εκπαιδευομένων οι οποίοι θέλουν να μάθουν Αγγλικά, δημιουργήσαμε μια πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης που εμπλουτίζεται συνεχώς με νέο υλικό. Η διαδικασία είναι ευέλικτη, συμμεριζόμενοι τις ανάγκες των εκπαιδευομένων! Ο κάθε υποψήφιος έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τα βίντεο-μαθήματα καθορίζοντας ο ίδιος την ημέρα και ώρα εκπαίδευσής του. Τα βίντεο-μαθήματα παρέχονται και σε μορφή παρουσιάσεων για να επιλέξετε τον τρόπο εκπαίδευσης που σας εξυπηρετεί και να νιώσετε ότι η εκπαιδευτική διαδικασία είναι ευχάριστη και ενδιαφέρουσα.

Στην σύγχρονη εκπαιδευτική πλατφόρμα FreeStudies “Learn English” θα βρείτε 18 κεφάλαια όπου παρουσιάζονται όλα τα γραμματικά φαινόμενα της Αγγλικής Γλώσσας , λεξιλόγιο και ασκήσεις  καθώς και παλαιότερα θέματα εξετάσεων για την καλύτερη εμπέδωση όσων έχετε διδαχθεί.

Γίνεται παρουσίαση όλων των απαραίτητων γραμματικών και λεξιλογικών φαινομένων σε βίντεο-μαθήματα με ασύγχρονη τηλεκατάρτιση.

Θα βρείτε επίσης χρήσιμο λεξιλόγιο και εκφράσεις τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ώστε να βελτιώστε τον προφορικό και γραπτό σας λόγο στον εργασιακό σας χώρο, σε κάποιο ταξίδι ή στην επικοινωνία σας με κάποιον που διαμένει στο εξωτερικό.

Επιπλέον, παρέχεται έξτρα υλικό εκπαίδευσης με ερωτήσεις και ενδεικτικές απαντήσεις σε ζητήματα γενικού ενδιαφέροντος, τα οποία θα σας βοηθήσουν να εμπλουτίσετε τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις σας.

Τέλος, θα βρείτε και το λεξιλόγιο το οποίο είναι απαραίτητο για τις τελικές σας εξετάσεις όπως και όλα τα γραμματικά φαινόμενα τα οποία παρουσιάζονται στην εκπαιδευτική πλατφόρμα του FreeStudies.

H εκπαίδευσή σας είναι εξατομικευμένη. Ανταποκρινόμενοι στις μοναδικές ανάγκες που έχει ο κάθε υποψήφιος, για οποιαδήποτε απορία και για την πλήρη υποστήριξή σας, επικοινωνείτε άμεσα με την υπεύθυνη εκπαιδεύτρια του προγράμματος κα. Αλεξάνδρου.

Οι επιπλέον παροχές του φορέα μας δεν σταματούν εδώ! Με την ολοκλήρωση του προγράμματος FreeStudies “Learn English”, έχετε τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε παλαιότερα θέματα εξετάσεων για την πραγματική αυτό-αξιολόγησή σας.

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση ήρθε για να μείνει και οι αξιολογήσεις των συμμετεχόντων επιβεβαιώνουν την ποιότητα των παροχών μας

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι aitisi-1-1024x270.png

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Χάσμα χωρών βορρά -νότου: πόσο ευτυχισμένοι είναι οι Έλληνες?
Προηγούμενο άρθρο
Πάει το Facebook στα δικαστήρια
Μενού