Δωρεάν Εξειδίκευση στην Ασφάλεια Δεδομένων & Δικτύου! – ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 7K

Αποκτήστε σε 3 μήνες Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση!

Εν όψει των ενδεχόμενων προβλημάτων που θα δημιουργηθούν το επόμενο διάστημα στα θέματα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΩΝ, η Ασφάλεια Δεδομένων και Διαδικτύου είναι θέμα το οποίο συνεχώς απασχολεί κάθε διαχειριστή δικτύων. Εκτός των άλλων, αποδεδειγμένα, από τη μια πλευρά οι επιχειρήσεις αυξάνουν ραγδαία την παροχή των υπηρεσιών τους μέσω Διαδικτύου. Από την άλλη, με τον ίδιο ταχύ ρυθμό αυξάνουν τις επιθέσεις τους οι hackers, spammers, συγγραφείς κακόβουλου λογισμικού με virus, trojans, scripts κλπ, δημιουργώντας  νέους κινδύνους στα εταιρικά περιβάλλοντα, καθώς ανακαλύπτουν νέους τρόπους παράκαμψης των συστημάτων ασφαλείας.

Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να υπάρχει κατάλληλη ασφάλεια ενάντια σε πάσης φύσεως κακόβουλο λογισμικό που αποσκοπεί στην καταστροφή, αλλοίωση ή υποκλοπή δεδομένων. Τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛΚΕΔΙΜ), αναγνωρίζοντας την ανάγκη των επιχειρήσεων για Ασφάλεια δεδομένων και Διαδικτύου, προσφέρουν το πρόγραμμα Vellum International Diploma in IT and Cyber Security, που θα σας διδάξει πως να ενισχύσετε, να προστατεύσετε και να βελτιώσετε το δίκτυο μιας επιχείρησης.

Πρόκειται για περιορισμένο αριθμό θέσεων!


Γιατί να το παρακολουθήσω;

  • Θα εκπαιδευτείτε στην αναγνώριση ,στην πρόληψη αλλά και στην καταστολή των κινδύνων του δικτύου σας.
  • Θα μάθετε πώς να εποπτεύετε και να φροντίζετε το δίκτυό σας αλλά και ποια εργαλεία και υπηρεσίες να χρησιμοποιείτε για να το προστατεύετε στο μέγιστο βαθμό.
  • Θα παρουσιαστούν οι τρόποι για να μπορείτε να λειτουργείτε αποτρεπτικά στην παραβίαση νέων τεχνολογιών και του cloud computing από πιθανές εισβολές.
  • Θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε τις θεωρητικές σας γνώσεις στο εικονικό μας εργαστήριο και να δείτε στη πράξη πώς να φροντίζετε αλλά και πώς να προλαμβάνετε ή να εξουδετερώνετε πιθανούς κινδύνους που μπορεί να βλάψουν το δίκτυο σας.


Πλεονεκτήματα

  • Παρακολούθηση μέσω τηλεκατάρτισης.
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης 400 ωρών.
  • Πιστοποίηση Vellum International Diploma in IT and Cyber Security.
  • Μοριοδότηση για τις προσλήψεις των εκπαιδευτικών μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ: ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΦΟΡΕΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ: VELLUM GLOBAL EDUCATIONAL SERVICES

Σε ποιους απευθύνεται;
Όσους επιθυμούν να εκπαιδευτούν σε θεωρητικό αλλά και σε πρακτικό επίπεδο, στις βασικές αρχές που διέπουν την ασφάλεια Δικτύων καθώς και στην εξειδίκευση και πιστοποίηση των βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων που απαιτείται να έχει κανείς έτσι ώστε να χαρακτηριστεί ως «Ειδικός» στην ασφάλεια Δικτύων.

Ανακοίνωση Γραμματείας Πιστοποιήσεων: Έναρξη Επόμενου Κλειστού Τμήματος 19/08/2022

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ κι ένας εκπρόσωπος των ΕΛΚΕΔΙΜ θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

Εναλλακτικά επικοινωνήστε με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 2107101894


Ιστοσελίδα επιμορφωτικών προγραμμάτων: freestudies.gr 

Email επικοινωνίας: elearn.elkedim@gmail.com

Μενού