ΑΣΕΠ: Έρχονται τρεις προκηρύξεις με 2.300 μόνιμες θέσεις μέχρι τέλη Δεκεμβρίου

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 681

ΑΣΕΠ: Τρεις μεγάλες προκηρύξεις με συνολικά 2.300 μόνιμες θέσεις θα βγουν στον «αέρα» μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν αιτήσεις το επόμενο διάστημα προκειμένου να διεκδικήσουν μια θέση στο Δημόσιο.

Ειδικότερα πρόκειται:

Α) Για την προκήρυξη 12K/2021 του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν μίας (101) θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Τουρισμού και στο Ελληνικό Κτηματολόγιο Ν.Π.Δ.Δ. (Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης), σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

ADVERTISING

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων αναμένεται να ξεκινήσει πριν το τέλος του χρόνου και να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2022.

Πίνακας Θέσεων

Β) Εντός του Δεκεμβρίου αναμένεται να αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο και η μεγάλη προκήρυξη με τις 1.477 μόνιμες θέσεις στους ΟΤΑ (δήμους και Περιφέρειες).

Όπως ανέφεραν πηγές του ΑΣΕΠ η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο και μέχρι την Άνοιξη θα έχουν εκδοθεί και οι προσωρινοί πίνακες των επιτυχόντων. Από αυτούς θα μπορούν να προχωρήσουν σε προσλήψεις τόσο οι δήμοι, όσο και οι Περιφέρειες όπως  εξάλλου έχει ήδη εξαγγείλει ο υπουργός Εσωτερικών Μ. Βορίδης. 

Οι θέσεις της προκήρυξης στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ΠΕ και ΤΕ, όμως υπάρχουν και κάποιες, λίγες, ΔΕ και ΥΕ.

https://33cbc35d93258b246bc071435001e955.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html Αναφορικά με τις ειδικότητες, οι περισσότερες αφορούν μηχανικούς, διοικητικού-οικονομικού, οικονομολόγους, λογιστές, πληροφορικής, αλλά και υγειονομικούς όπως ιατρούς εργασίας, επισκέπτες; υγείας, επόπτες υγείας, νοσηλευτές και κτηνιάτρους.

Δείτε αναλυτικά τις θέσεις ανά ΟΤΑ και ειδικότητα:

View Fullscreen

Πηγή: aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση για να γίνεις Προγραμματιστής Παιχνιδιών με τη Unity
Προηγούμενο άρθρο
Διαδικτυακή εκδήλωση για την 40ή επέτειο της ένταξης της Ελλάδας στην ΕΕ
Μενού