Οριστικά αποτελέσματα για το νέο πρόγραμμα κατάρτισης με πιστοποίηση σε cloud services σε συνεργασία ΟΑΕΔ – Microsoft

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 334

Αναρτήθηκαν σήμερα, Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022, στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ ww.oaed.gr οι οριστικοί πίνακες επιτυχόντων, επιλαχόντων και αποκλειομένων του νέου διαδικτυακού προγράμματος κατάρτισης σε υπηρεσίες υπολογιστικού νέφους (cloud services) για 1.000 ανέργους. Η κατάρτιση των πινάκων πραγματοποιήθηκε κατά σειρά προτεραιότητας και με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια.

Σε κάθε επιτυχόντα-ωφελούμενο του προγράμματος θα αποσταλεί από τον ΟΑΕΔ ενημερωτικό email που θα τον ενημερώνει για την επιλογή του στο πρόγραμμα και την επακόλουθη διαδικασία εγγραφής του στο πληροφοριακό σύστημα της Infolab, εξουσιοδοτημένου συνεργάτη της Microsoft Hellas. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν εντός του Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν τον προσεχή Μάιο.

Το πρόγραμμα, αποσκοπώντας στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων του εργατικού δυναμικού και τη μείωση του ψηφιακού χάσματος στην αγορά εργασίας, αφορά στην εμβάθυνση και εξειδίκευση των συμμετεχόντων σε ένα από τα εξής θεματικά αντικείμενα υψηλής ζήτησης:

  • Microsoft Azure Fundamentals
  • Microsoft Azure Data Fundamentals
  • Microsoft 365 Fundamentals
  • Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals
  • Microsoft Azure AI Fundamentals.

Το πρόγραμμα κατάρτισης θα διεξαχθεί με τη μέθοδο της σύγχρονης και ασύγχρονης εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό εκπαιδευτικό υλικό, ενώ παράλληλα θα έχουν και τη δυνατότητα λήψης περαιτέρω υποστήριξης μέσω απομακρυσμένων συναντήσεων με εισηγητές για την επίλυση τυχόν αποριών. 

Όσοι από τους συμμετέχοντες ολοκληρώσουν την κατάρτιση και συμμετάσχουν στη διαδικασία των εξετάσεων πιστοποίησης θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης, ενώ όσοι ολοκληρώσουν επιτυχώς και τη διαδικασία των εξετάσεων πιστοποίησης, θα λάβουν επιπροσθέτως Πιστοποίηση Microsoft.

Η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος είναι αναρτημένη στον ιστότοπο www.oaed.gr

Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου

Δείτε εδώ την Απόφαση Έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων

Δείτε εδώ τον οριστικό πίνακα επιτυχόντων

Δείτε εδώ τον οριστικό πίνακα επιλαχόντων

Δείτε εδώ τον οριστικό πίνακα αποκλειομένων

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
ΟΠΕΚΑ: Πληρώνει 15 επιδόματα για τον Μάρτιο -Πότε θα μπουν χρήματα στα ΑΤΜ
Προηγούμενο άρθρο
Αλλάζει ο χρόνος υποβολής της Δήλωσης Στοιχείων Ακινήτων (Ε9)
Μενού