Γίνε Δημοσιογράφος των social media

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 900

      Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) αναμφίβολα, μονοπωλούν καθημερινά τις ώρες χρήσης του διαδικτύου εκατομμυρίων ανθρώπων. Λογική, λοιπόν, φαίνεται και η στροφή στην Ενημέρωση, καθώς η πλειοψηφία των ανθρώπων και ειδικότερα, μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων προτιμά πια να ενημερώνεται από τα ΜΚΔ, παρά από τις άλλες παραδοσιακές πηγές ειδήσεων.

      Αυτή η αλλαγή πλεύσης στην Ενημέρωση αυτομάτως δημιούργησε νέες εξελίξεις και νέα δεδομένα στο ευρύτερο χώρο. Ένα τέτοιο εξελικτικό μοντέλο, με μέλλον και προοπτικές είναι ο Δημοσιογράφος των socialmedia, ο οποίος βρίσκεται στο περιβάλλον των social media και διαρκώς μπροστά στις ατέρμονες εξελίξεις, τις οποίες και δύναται να προβάλει με αμεσότητα και ευελιξία.

       Το βαθύτερο ζήτημα που προκύπτει, εντούτοις, δεν είναι άλλο από την αξιοπιστία των πληροφοριών που ρέουν καθημερινά, καθώς στην περίπτωση αυτή, ο καθένας έχει τη δυνατότητα να ανεβαίνει στο «βήμα» ελεύθερα, δίχως περιορισμούς και κατευθύνσεις, με αποτέλεσμα η αντικειμενικότητα και η αμεροληψία να κινδυνεύουν άμεσα.

       Σ’ αυτή την περίπτωση, το αίσθημα ευθύνης είναι αυτό που ξεχωρίζει τις αξιόπιστες πηγές Πληροφόρησης απ’ όλες τις υπόλοιπες και ακράδαντη απόδειξη, η προτίμηση και η εμπιστοσύνη του κοινού.

        Το espaergasia.gr , αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς και αξιόπιστους ιστότοπους της χώρας με ποικίλα θέματα που αφορούν ευρύ φάσμα πληροφοριών, ενώ παράλληλα οδηγεί και στην ατομική εξέλιξη των ενδιαφερομένων με Προγράμματα Μοριοδοτούμενα, σε πολλούς και διάφορους τομείς.

         Αν λοιπόν είσαι κι εσύ φοιτητής/α ή απόφοιτος/η σχολών Δημοσιογραφίας, Φιλολογίας ή Παιδαγωγικών και θεωρείς ότι έχεις να πεις πολλά, να ερευνήσεις και να εκφράσεις τις αναζητήσεις σου, έχοντας πάντα πλάι σου το κατάλληλο μέσο για να ελέγξεις την αποδοχή του λόγου σου και των άρθρων σου, το espaergasia.gr σου δίνει αυτή τη μοναδική δυνατότητα!

        Τα άρθρα σου ή τα video-news σου θα δημοσιεύονται στο facebook του espaergasia αλλά και στην καθημερινή αρθρογραφία του espaergasia.com, με την επισκεψιμότητα των δυο καναλιών να ξεπερνά τις 3,000,000 απηχήσεις σε μηνιαία βάση!

        Σκοπός της κίνησης αυτής, δεν είναι άλλος από την εξοικείωση με τη χρήση των ΜΜΕ και την εξειδίκευση στο θέμα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ  ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ :

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Γ. Οικονόμου: Σε τρεις πυλώνες τα μέτρα ενίσχυσης νοικοκυριών και επιχειρήσεων έναντι των ανατιμήσεων
Προηγούμενο άρθρο
ΑΣΕΠ – Προκήρυξη 6Κ/2020: Πρόσκληση για την ηλεκτρονική υποβολή δικαιολογητικών
Μενού