ΑΣΕΠ -9Κ/2021: Στην τελική ευθεία οι προσωρινοί πίνακες -Πότε αναμένονται

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 680

Στο τέλος Απριλίου αναμένονται, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr τα προσωρινά αποτελέσματα για την προκήρυξη του ΑΣΕΠ 9Κ/2021, που αφορά 416 μόνιμες θέσεις ΔΕ σε φυλακές της χώρας. Αυτό το διάστημα τα στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής προχωρούν στον έλεγχο αιτήσεων και δικαιολογητικών των υποψηφίων.

Υπενθυμίζεται ότι για τις 416 θέσεις υποβλήθηκαν συνολικά 4.670 αιτήσεις, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι οι πιθανότητες επιτυχίας για τους υποψηφίους είναι 1 προς 11.

Η προκήρυξη αφορά τις ειδικότητες ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικού Φρούρησης και ΔΕ Φύλαξης.

Αναλυτικά:

ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ: Οι υποψήφιοι/ες που θα επιλεγούν θα απασχοληθούν με την εξωτερική φρούρηση των καταστημάτων κράτησης, με τη φρούρηση των νοσηλευομένων σε οποιοδήποτε θεραπευτήριο καταδίκων και υποδίκων και με τη συνοδεία αυτών για ανάκριση ή παράσταση στα δικαστήρια, για ιατρική εξέταση κατά τη μετακίνηση λόγω λήψης έκτακτης άδειας ή άλλου έργου [π.δ. 215/2006, (Α΄ 217), όπως ισχύει].

ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ: Οι υποψήφιοι/ες που θα επιλεγούν θα μεριμνούν για την τήρηση της τάξης και της ασφάλειας του καταστήματος κράτησης, θα συμβάλουν στην ομαλή διαβίωση των κρατουμένων και θα συντείνουν με την εν γένει συμπεριφορά τους στη διασφάλιση του σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, στην αποφυγή της άνισης μεταχείρισης και κάθε μορφής αρνητικής διάκρισης, καθώς και στην ενίσχυση της κοινωνικής ευθύνης των κρατουμένων, με κατεύθυνση την απόλυση και την ένταξή τους στην κοινωνία.

πηγή: aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Τα σενάρια για τον κατώτατο μισθό – Πότε ανοίγει τα χαρτιά της η κυβέρνηση
Προηγούμενο άρθρο
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ και ΟΠΕΚΑ για την εβδομάδα 18-22 Απριλίου
Μενού