ΑΣΕΠ: Έρχονται 8.400 μόνιμες προσλήψεις σε υγεία και δήμους

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 503

Στα γραφεία του ΑΣΕΠ βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα η νέα μεγάλη προκήρυξη του υπουργείου Υγείας που αφορά στην πρόσληψη 3.700 μόνιμων νοσηλευτών και υγειονομικού προσωπικού στα νοσοκομεία όλης της χώρας.

Ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ δήλωσε πως μετά τις προκηρύξεις των εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής, σειρά θα πάρει η προκήρυξη για 3.700 νοσηλευτές καθώς και νέα προκήρυξη για άλλες 4.000 θέσεις στους δήμους.

Στην προκήρυξη για την Υγεία και τους 3.700 νοσηλευτές, υπάρχει πρόβλεψη για αυξημένη μοριοδότηση για όσους δούλεψαν στην περίοδο της πανδημίας.

Λίγες μέρες πριν, στις 4 Ιουλίου ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, από τα Χανιά, δήλωνε:

“Αυτή τη στιγμή η προκήρυξη των νοσηλευτών ήδη βρίσκεται στο ΑΣΕΠ και μέσα στις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί και αφορά στο σύνολο της κάλυψης των θέσεων που έχει ζητήσει το νοσοκομείο Χανίων. Αντίστοιχα θα βγει προκήρυξη των 700 γιατρών. Εκεί υπάρχει ένα πρόβλημα στις στοχευμένες ειδικότητες γιατί ήδη στο συγκεκριμένο νοσοκομείο έχουν βγει αυτές οι ειδικότητες αλλά έχουν χαρακτηριστεί άγονες οπότε με κίνητρα που επεξεργάζεται η Αναπληρώτρια Υπουργός θέλουμε να εξαντλήσουμε τις δυνατότητες για να καλυφθούν οι θέσεις όπου υπάρχουν κενά.

Ωστόσο ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ έκανε γνωστό ότι χρειάζεται περίπου ενάμισης χρόνος από την ώρα της προκήρυξης του ΑΣΕΠ μέχρι να βγουν τα οριστικά αποτελέσματα προσλήψεων για τους υποψήφιους.

πηγή: aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Γ. Οικονόμου: Συνεργασίες με παγκοσμίου φήμης εταιρείες δείχνουν ότι αντιμετωπίζουμε την κατάρτιση με σύγχρονο πνεύμα
Προηγούμενο άρθρο
Σήμερα η πρώτη πληρωμή εργαζομένων που εντάχθηκαν στο «Πρώτο Ένσημο»
Μενού