ΑΣΕΠ 7Κ/2022: Προσλήψεις 3.720 ατόμων στα νοσοκομεία όλης της χώρας

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 6K

Σε λίγες μέρες από σήμερα θα ξεκινήσει να δέχεται αιτήσεις η πολυαναμενόμενη προκήρυξη 7Κ/2022 του ΑΣΕΠ για την Υγεία και το Proson.gr παρουσιάζει την κατανομή των θέσεων ανά νοσοκομείο, περιοχή και ειδικότητα. 

Υπενθυμίζεται ότι η προκήρυξη 7Κ/2022 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πρόσληψη συνολικά 3.720 ατόμων σε φορείς του υπουργείου Υγείας όλης τη χώρας. Μάλιστα, οι ειδικότητες που ζητούνται αφορούν προσωπικό των κλάδων: ΠΕ / ΤΕ / ΔΕ Νοσηλευτικής καθώς και ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων θα ξεκινήσει την Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου στις 08:00 το πρωί και θα λήξει τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου στις 14:00 το μεσημέρι.

Να σημειωθεί ακόμα ότι λόγω του αριθμού των θέσεων και του μεγάλου όγκου του εποχικού προσωπικού που υπηρετεί στα Νοσοκομεία η προκήρυξη αναμένεται να δεχτεί τεράστιο όγκο αιτήσεων. Για το λόγο αυτό το proson.gr συνιστά στους ενδιαφερόμενους να μην περιμένουν την τελευταία στιγμή για να υποβάλλουν την αίτηση τους.

Μάθε ΤΩΡΑ πως θα εξασφαλίσεις τη μέγιστη Μοριοδότηση πριν το κλείσιμο των αιτήσεων!

Δύο από τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα που ζητούνται στις παραπάνω προκηρύξεις είναι:

  1. H γνώση της Αγγλικής γλώσσας (Καλή, Πολύ Καλή ή Άριστη)
  • Άριστη γνώση ξένης γλώσσας – 90
  • Πολύ καλή γνώση ξένης γλώσσας – 60
  • Καλή γνώση ξένης γλώσσας – 40

2. H γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

Εάν δηλαδή οι υποψήφιοι δεν κατέχουν μία από τις παραπάνω πιστοποιήσεις είναι πολύ πιθανό να μην μπορούν καν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

Tα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ.) προσφέρουν τη δυνατότητα απόκτησης των δύο αυτών πιστοποιήσεων άμεσα και με μία μοναδική προσφορά!

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Για όσους επιθυμούν την παρακολούθηση και των δύο Μοριοδοτούμενων Σεμιναρίων, το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ανέρχεται στη συμβολική τιμή των 300 ευρώ!

Αρχικές τιμές Προγραμμάτων, παρακολούθησης και πιστοποίησης:

  • Πιστοποίηση ΑγγλικώνΚόστος Μαθημάτων 200€ / κόστος εξετάσεων 190€.
  • Για τα Αγγλικά ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΕΔΩ
  • Απόκτηση Αναγνωρισμένου Πιστοποιητικού Πληροφορικής από το ΑΣΕΠΚόστος Μαθημάτων 200€ / κόστος εξετάσεων 165€.
  • Για την Πληροφορική ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΕΔΩ

ΤΩΡΑ Αποκτήστε και τα δυο Προγράμματα ΜΟΝΟ με 300 ευρώ!

Για πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 2107101894

Ιστοσελίδα επιμορφωτικών προγραμμάτων: freestudies.gr

E-mail επικοινωνίας: elearn.elkedim@gmail.com

Μενού