ΑΣΕΠ-2Ε/2021: Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 471

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 2E/2021 (Φ.Ε.Κ. 22/29.4.2021, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, μίας (1) θέσης Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού, στο «Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (Ι.Τ.Ε.) – Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας και Ινστιτούτο Πληροφορικής» Ν.Π.Ι.Δ. [Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας – Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων], με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στο γνωστικό αντικείμενο «Τεχνικές Συλλογής και Ανάλυσης Δεδομένων Πεδίου στη Μοριακή Φυσιολογία» (κωδικός θέσης 10023).

Στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέου και  αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι στον πίνακα αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ο πίνακας προσληπτέου απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού Φ.Ε.Κ.

πηγή: aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Κοινωνικός Τουρισμός 2022: Τέλος χρόνου για τις αιτήσεις – Σενάριο για παράταση
Προηγούμενο άρθρο
Οικονόμου: Τον Αύγουστο η επιστροφή ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο
Μενού