Πρόγραμμα διεθνούς πρακτικής άσκησης Global Talent από την AIESEC

Κοινοποιήστε το άρθρο

GTmailΤο πρόγραμμα Global Talent είναι το πρόγραμμα Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης της AIESEC που δίνει την ευκαιρία σε τελειόφοιτους και απόφοιτους να αναπτύξουν τις ηγετικές τους ικανότητες και τα προσωπικά τους χαρακτηριστικά μέσα από μια επαγγελματική εμπειρία πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό.

Η διάρκεια του προγράμματος κυμαίνεται από έξι έως δώδεκα μήνες και πρόκειται για αμειβόμενη επαγγελματική εμπειρία, καθώς σε όλο αυτό το διάστημα ο συμμετέχων αμείβεται τουλάχιστον με το βασικό μισθό της χώρας όπου απασχολείται.

Πιο συγκεκριμένα, για απόφοιτους τμημάτων Αγγλικής Φιλολογίας, Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης και Επιστημών Προσχολικής Αγωγής υπάρχει το πρόγραμμα Global edu-Talent, που σχετίζεται με τη διδασκαλία σε παιδιά και νέους σε συνδυασμό με την οργάνωση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και τη διαπολιτισμικά κατανόηση. Ενδεικτικές χώρες συμμετοχής: Τουρκία, Ρουμανία, Ρωσία, Πολωνία, Ιταλία, Κίνα, Βραζιλία, Ινδία.

Για απόφοιτους Πληροφορικής και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών υπάρχει το πρόγραμμα Global i-Talent, που σχετίζεται με θέσεις πάνω στο Web Development, Software Development και Mobile Applications. Ενδεικτικές χώρες συμμετοχής: Γερμανία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Τσεχία.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Πανεπιστημιούπολη ΑΠΘ (εξωτερικός διάδρομος ΝΟΠΕ) –10:00-17:00
Site: http://auth.aiesec.gr/global-talent/
Email: maria.mitsa@aiesec.net
Τηλέφωνο: 2310 991 380

Πηγή: AIESEC AUTH

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *