Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας στη Θεσσαλονίκη

Κοινοποιήστε το άρθρο

φωτογραφιαΑπό τις πιο συναρπαστικές τέχνες, η φωτογραφία έχει τη μαγική σχεδόν ικανότητα να μας βάζει σε ένα μυστηριακό ταξίδι στον χωροχρόνο αλλά και να μας μαθαίνει να βλέπουμε και όχι απλώς να κοιτάμε τα πράγματα. Ο φωτογράφος Γιάννης Τζιμπρές είναι εδώ για να μας συμπαρασύρει σε αυτό το εκπληκτικό ταξίδι και να μας κάνει «κλικ» μυώντας μας στην τέχνη της φωτογραφίας.

Εργαστήριο φωτογραφίας για αρχάριους, διάρκειας δύο μηνών, θα πραγματοποιηθεί στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Τριανδρίας «Ιωάννης Διαμαντή Διαμαντής» (Αμοργού 29, τηλ. 2310 921660) με εισηγητή τoν φωτογράφο Γιάννη Τζιμπρέ, ο οποίος συμμετέχει εθελοντικά.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα υπερβαίνει τα 14 άτομα και οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται μια φορά την εβδομάδα κατά τις απογευματινές ώρες  κάθε Δευτέρα 18:30 – 20:30   (έναρξη 9/3/2015) στο χώρο της βιβλιοθήκης.
Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή. Μοναδική προϋπόθεση είναι οι ενδιαφερόμενοι να διαθέτουν φωτογραφική μηχανή τύπου SLR και όχι compact.
Πηγή: e-dimosio.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

4 απαντήσεις στο “Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας στη Θεσσαλονίκη”

    1. Ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα υπερβαίνει τα 14 άτομα και οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται μια φορά την εβδομάδα κατά τις απογευματινές ώρες κάθε Δευτέρα 18:30 – 20:30 (έναρξη 9/3/2015) στο χώρο της βιβλιοθήκης.

      Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή. Μοναδική προϋπόθεση είναι οι ενδιαφερόμενοι να διαθέτουν φωτογραφική μηχανή τύπου SLR και όχι compact.

  1. Καλησπέρα,
    Θα ήθελα να συμμετάσχω στα μαθήματα φωτογραφίας, παρακαλώ ενημερώστε με αν υπάρχει ελεύθερη θέση ή αν έχει κλείσει το τμήμα, Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *