Υποτροφίες από το κληροδότημα Παναγιώτας Χας Νικολάου Αλτήγου

Κοινοποιήστε το άρθρο

neoi222Η Πρυτανεία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με ανακοίνωση της γνωστοποιεί ότι από το Κληροδότημα της Παναγιώτας Χας Νικολάου ΑΛΤΗΓΟΥ Χορηγούνται «ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΠΕΡΓΗ» σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ του ΕΜΠ κατά σειρά επιτυχίας ως εξής:

  • 3 νεοεισαχθέντες φοιτητές,
  • 3 φοιτητές στο 1ο-2ο εξάμηνο,
  • 2 φοιτητές στο 3ο-4ο εξάμηνο, 2 φοιτητές στο 5ο-6ο εξάμηνο και
  • 2 φοιτητές στο 7ο-8ο εξάμηνο

Το ποσό της υποτροφίας ανέρχεται στα 2.000€ (μεικτά) ανά δικαιούχο. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει έως και τις 27.04.2015 να περάσουν από το:

ΤΜΗΜΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ, Δ/ΝΣΗ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΕΜΠ, ΘΩΜΑΪΔΕΙΟ ΚΤΙΡΙΟ, Ηρώων Πολυτεχνείου 9, ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗ, ΖΩΓΡΑΦΟΥ, Τηλ. 210 772 1951 για να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά τους:

1. Αίτηση

2. Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος εφορίας γονέων, οικονομικού έτους 2014

3. Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος εφορίας προσωπικό, οικονομικού έτους 2014 εάν υπάρχει ή εφόσον δεν υπάρχει Υ.Δ. Νόμου 1599/86 του υποψηφίου ότι «δεν έχω προσωπικά εισοδήματα και δεν κάνω δήλωση εισοδήματος στην εφορία»

4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

5. Πιστοποιητικά σπουδών αδελφών (εφόσον υπάρχουν) από ΑΕΙ ή ΤΕΙ, για το τρέχον ακαδ. έτος, στο οποίο να αναφέρεται η ημερομηνία πρώτης εγγραφής και ο τρόπος εγγραφής. 6. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86 ότι δεν λαμβάνει άλλη υποτροφία εκτός από το ΙΚΥ Μετά τη λήξη της προθεσμίας χάνεται το δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες ανάδειξης του/της δικαιούχου.

Πηγή: e-dimosio.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *