Παράταση προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών για την προκήρυξη θέσεων εκπαιδευτών στα Δημόσια ΙΕΚ και Δημόσια ΣΕΚ.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Βάσει της υπ΄αριθμ. 4915/291/21-08-2017 Απόφασης  Δ.Σ. του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ, παρατείνεται η περίοδος υποβολής δικαιολογητικών των υποψηφίων εκπαιδευτών  για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποψηφίων εκπαιδευτών των ΔΙΕΚ και ΔΣΕΚ Χειμερινού εξαμήνου 2017β και Εαρινού Εξαμήνου 2018α  μέχρι τη Δευτέρα 04/09/2017.

 

Μπορείτε να δείτε τη σχετική απόφαση ΕΔΩ  κι αν επιθυμείτε να ανατρέξετε στην προκήρυξη επιλέξτε  ΕΔΩ .

 

Το ΚΔΒΜ ΕΛΚΕΔΙΜ , αδειοδοτημένος πάροχος κατάρτισης από τον ΕΟΠΠΕΠ, στα πλαίσια αυτής της ενέργειας υλοποιεί με την μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης  δωρεάν Μοριοδοτούμενα Σεμινάρια επιμόρφωσης υποχρεωτικής πιστοποίησης με αντικείμενο :

  • Αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων

                                          &

  • Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση

 Τα σεμινάρια απευθύνονται σε υποψηφίους και εν ενεργεία εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΙΕΚ και ΣΕΚ , καθώς και σε όλους όσους δραστηριοποιούνται στην εκπαίδευση ενηλίκων.

Η συμμετοχή στα σεμινάρια αυτά αναβαθμίζει τα επαγγελματικά προσόντα των καταρτιζομένων, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει πρόσθετη μοριοδότηση  στην προκήρυξη του ΙΝΕΔΙΒΙΜ με θέμα: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (ΔΙΕΚ), ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΆΡΤΙΣΗΣ (ΔΣΕΚ), ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2017β & ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2018α.» με Αρ. Πρωτ. : 4911/290/08-08-2017.

Το κάθε πρόγραμμα διαρκεί  200 διδακτικές ώρες με δωρεάν παρακολούθηση και μόνη καταβολή τα εξέταστρα αξίας 190€ .

 

Όλοι οι συμμετέχοντες, κατά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος και της εξεταστικής διαδικασίας πιστοποίησης, θα λάβουν:

  1. Βεβαίωση Παρακολούθησης – Επιμόρφωσης 200 ωρών
  2. Συνοδευτικό έντυπο europass με ανάλυση των θεματικών ενοτήτων και του τρόπου υλοποίησης του προγράμματος, αποδίδοντας και τις ευρωπαϊκές πιστωτικές μονάδες ECVET1.
  3. Πιστοποιητικό διεθνούς αναγνώρισης της Vellum Global Educational Services στα αντικείμενα όλων των ανωτέρω επιμορφωτικών σεμιναρίων μέσω της εξ αποστάσεως μεθόδου πιστοποίησης examiny

 

Ημερομηνίες έναρξης τμημάτων  που θα πραγματοποιηθούν από το ΚΔΒΜ ΕΛΚΕΔΙΜ είναι:

  • Αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων : 16/8/2017 (Παράταση 25/8)

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος  ΕΔΩ

 

  • Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση : 16/8/2017 (Παράταση 25/8)

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος  ΕΔΩ

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *