Γίνε επαγγελματίας Web- Designer. Κατασκεύασε επαγγελματικά e-shops.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Το WordPress είναι μια από τις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες κατασκευής ιστοσελίδων, forum και όλων των ειδών sites και διαχείρισης περιεχομένου στο Internet. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως με πάνω από εικοσιπέντε εκατομμύρια εγκαταστάσεις.

Το WordPress ενσωματώνει κομψότητα και ευκολία στη χρήση. Παρέχει ελεύθερη άδεια χωρίς περιορισμούς, καθώς και πολύ μεγάλη προσφορά δωρεάν λογισμικού, γεγονός που το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα στην κατασκευή ιστοσελίδων.

Με την παρακολούθηση του προγράμματος Mastering WordPress  οι εκπαιδευόμενοι θα αποκτήσουν όλες τις δεξιότητες που χρειάζονται για να γίνουν αξιόπιστοι σύμβουλοι του WordPress.

Το πρόγραμμα είναι διαμορφωμένο για να σας προετοιμάσει για όλες τις πτυχές του WordPress. Έχει δημιουργηθεί για να καλύψει όσους επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την τεράστια ζήτηση που υπάρχει για ειδικούς στο WordPress, αλλά και όσους θέλουν να κατασκευάσουν την προσωπική τους ιστοσελίδα.

Ως το τέλος του μαθήματος, οι εκπαιδευόμενοι θα είναι  σε θέση να χρησιμοποιούν δωρεάν ή φθηνά εργαλεία για να κατασκευάζουν σύγχρονα Web Sites.  Επίσης, θα δημιουργήσουν αρκετά Sites και θα μάθουν και τις προηγμένες  λειτουργίες του WordPress.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης ακολουθεί η υποχρεωτική συμμετοχή στις τελικές εξετάσεις για τη λήψη πιστοποιητικού «Mastering WordPress» από τον φορέα πιστοποίησης Vellum Global Educational Services.

Έναρξη Τμήματος: 19 Δεκεμβρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ και άμεσα εκπρόσωπος των ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ. θα επικοινωνήσει μαζί σας. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο elearn.elkedim@gmail.com ή στο τηλέφωνο 210 7101894

Κοινοποιήστε το άρθρο

4 σχόλια στο Γίνε επαγγελματίας Web- Designer. Κατασκεύασε επαγγελματικά e-shops.

    1. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, παρακαλώ επικοινωνήστε με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 210710189

  1. Καλησπέρα
    Θα ήθελα να με ενημερώσετε για το κόστος παρακολούθησης των μαθάτων και για το αν γίνονται εξ αποστάσεως ηλεκτρονικά

    1. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, παρακαλώ επικοινωνήστε με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 210710189

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *