Γίνε επαγγελματίας Make up Artist!

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 423

Για πρώτη φορά υλοποιείται ένα ολοκληρωμένο πιστοποιημένο πρόγραμμα αισθητικής κατάρτισης “Certified Expert in Maquillage” εξ΄ αποστάσεως, με σύγχρονο οπτικοακουστικό υλικό και ευέλικτη παρακολούθηση από τον χώρο σας. Απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και στους εμπειρικούς make-up artists. Το πρόγραμμα, όχι μόνο καλύπτει όλα τα είδη του μακιγιάζ (φυσικό, βραδινό, νυφικό) και τις αντίστοιχες τεχνικές αλλά εμβαθύνει στον εξοπλισμό, τη χρωματολογία και τις νέες τάσεις της εποχής όπως Face & Body painting.

Ο «Ειδικός maquillage» είναι ο ειδικευμένος επαγγελματίας  ο οποίος  διαθέτει τις απαιτούμενες πρακτικές, γνωστικές και δημιουργικές  δεξιότητες για την ανάδειξη των χαρακτηριστικών του προσώπου καθώς και την μεταμόρφωση αυτού.

Αποτελεί πρόσωπο ιδιαίτερης εμπιστοσύνης καθώς σ’ αυτόν «εναποθέτουν» οι ενδιαφερόμενοι το πρόσωπό τους για την «κάλυψη» των αισθητικών ατελειών του.

Ειδικότερα, είναι αυτός που με τη σωστή χρήση των εργαλείων και υλικών του μακιγιάζ καταφέρνει με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και την υγιεινή, μπορεί να μεταμορφώσει και να αναδείξει το ανθρώπινο πρόσωπο και σώμα.

Το πιστοποιητικό «Certified Expert in Maquillage» πιστοποιεί τις επαγγελματικές δεξιότητες:

  • νεοεισερχομένων στον κλάδο της αισθητικής
  • εργαζόμενων αισθητικών ή βοηθών αισθητικών, για την αναβάθμιση των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων
  • ανέργων, φοιτητών ή αποφοίτων ΤΕΙ, ΙΕΚ ή και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης οι οποίοι ενδιαφέρονται να σταδιοδρομήσουν στο κλάδο της αισθητικής.

Ενδεικτικές Ενότητες:

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

ΤΟ ΔΕΡΜΑ

ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΗΜΑ

ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η παρακολούθηση πραγματοποιείται μέσω ασύγχρονης τηλεκατάρτισης ενώ μετά την ολοκλήρωση της, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν υποχρεωτικά μέρος στις εξετάσεις πιστοποίησης για τη λήψη του πιστοποιητικού «Certified Expert in Maquillage».

Εκτιμώμενος χρόνος μελέτης : 200 ώρες

Φορέας κατάρτισης : ΕΛΚΕΔΙΜ ΚΔΒΜ2, ΚΩΔ. ΕΟΠΠΕΠ: 2000453

Εισηγήτρια: Σταμπουλίδου Νένα

Πιστοποίηση : ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ

Κόστος πιστοποίησης : 190€

Φορέας πιστοποίησης : VELLUM GLOBAL EDUCATIONAL SERVICES

Ημερομηνία έναρξης τμήματος : 31/1/2019

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ  και άμεσα εκπρόσωπος των ΕΛΚΕΔΙΜ θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Εναλλακτικά επικοινωνήστε  με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 210 7101894

Ιστοσελίδα επιμορφωτικών προγραμμάτων :  freestudies.gr

Email επικοινωνίας: elearn.elkedim@gmail.com

Μενού