Μεταπτυχιακό πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης στη Διοίκηση Πωλήσεων.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αποκτήστε και εσείς τώρα γνώσεις και δεξιότητες απαραίτητες για κάθε στέλεχος του ιδιωτικού τομέα με το  Δωρεάν Μεταπτυχιακό στις Πωλήσεις, International Diploma in Sales Management! Βελτιώστε σημαντικά το βιογραφικό σας και βάλτε τα θεμέλια για μια επιτυχημένη καριέρα!

Η διεύθυνση πωλήσεων είναι το σημαντικότερο τμήμα κάθε εμπορικής, μεταποιητικής, παραγωγικής ή επιχείρησης παροχής υπηρεσιών. Οι θέσεις εργασίας στις διευθύνσεις πωλήσεων των επιχειρήσεων (μικρών και μεγάλων), είναι πάντα διαθέσιμες και καλύτερα αμοιβόμενες από κάθε άλλη ειδικότητα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται επίσης και σε επαγγελματίες του χώρου των πωλήσεων ανεξαρτήτου επιχειρηματικής δραστηριότητας, σε προϊσταμένους και διευθυντές πωλήσεων και marketing που αναζητούν τρόπους αναβάθμισης των τμημάτων των οποίων προΐστανται, σε στελέχη τμημάτων που έρχονται σε επαφή με πελάτες, σε νέους πωλητές που χρειάζονται καθοδήγηση και πληροφόρηση για την επαγγελματική τους ενασχόληση καθώς και σε αποφοίτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης γενικότερα, που έχουν ή που πρόκειται να απασχοληθούν στον χώρο των πωλήσεων.

Η παρακολούθηση του προγράμματος υλοποιείται με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα τηλεκατάρτισης έχει τρίμηνη διάρκεια και οι συμμετέχοντες υποστηρίζονται εξ ολοκλήρου on line.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάρτισης, ακολουθεί η υποχρεωτική συμμετοχή στις τελικές εξετάσεις για την λήψη του πιστοποιητικού «International Diploma in Sales Management» μέσω της εξεταστικής μεθόδου examiny, που υποστηρίζεται από τον φορέα πιστοποίησης Vellum Global Educational Services.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ : ΔΩΡΕΑΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : 31/1/2019

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 240 ΩΡΕΣ

VIDEO : ΝΑΙ

ΔΙΔΑΚΤΡΑ: ΔΩΡΕΑΝ

ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ : ΕΛΚΕΔΙΜ ΚΔΒΜ2, ΚΩΔ. ΕΟΠΠΕΠ: 2000453

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ

ΚΟΣΤΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ : 190 €

ΦΟΡΕΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ : VELLUM GLOBAL EDUCATIONAL SERVICES

Για περισσότερες πληροφορίες  στείλτε email στο elearn.elkedim@gmail.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 7101894 από Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες από 09:30 – 16:30

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ και άμεσα εκπρόσωπος των ΕΛΚΕΔΙΜ θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *