Δωρεάν εξειδίκευση για την άριστη εκμάθηση Δακτυλογραφίας με Τυφλό Σύστημα!

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 290

Η ορθή και γρήγορη πληκτρολόγηση στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα, αποτελεί πια αυτονόητη δεξιότητα σε κάθε ειδικότητα μειωμένης ή αυξημένης ευθύνης. Η ταχύτατη καταχώρηση δεδομένων ή η γρήγορη και ορθή σύνταξη του γραπτού λόγου είναι εφόδια που μπορεί κανείς να τα αποκτήσει εμπειρικά ή επενδύοντας αρκετό χρόνο και αντίστοιχο κόστος σε σχετικά εκπαιδευτικά προγράμματα. Ή μήπως όχι;

 

Το πρόγραμμα Vellum Certificate in Typing Greek and English αποτελεί την πιο συμφέρουσα και σύγχρονη εξάσκηση καθώς εκπαιδεύεται κανείς ΔΩΡΕΑΝ σε πραγματικές συνθήκες, με μέτρηση των σωστών πληκτρολογήσεων ανά λεπτό.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής προετοιμασίας, ακολουθεί η υποχρεωτική συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης για τη λήψη του πιστοποιητικού Vellum Certificate in Typing Greek and English.

Εμπλουτίστε σύγχρονα τα επαγγελματικά σας προσόντα χωρίς περιττά κόστη και μετακινήσεις, με μοναδικό κόστος τα εξέταστρα της πιστοποίησης σας.

 ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ :  ΔΩΡΕΑΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ : 4 ΜΗΝΕΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ : ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ

ΚΟΣΤΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ : 50 € η μια γλώσσα 90€ οι δύο

ΦΟΡΕΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ : VELLUM GLOBAL EDUCATIONAL SERVICES

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ και άμεσα εκπρόσωπος των ΕΛΚΕΔΙΜ θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Εναλλακτικά επικοινωνήστε με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 210 7101894

Ιστοσελίδα επιμορφωτικών προγραμμάτων : freestudies.gr
Email επικοινωνίας: elearn.elkedim@gmail.com

Μενού