Αποκτήστε Lower – Advanced – Proficiency με Εξέταση Αποκλειστικά Πολλαπλών Επιλογών!

Κοινοποιήστε το άρθρο

Στρεφόμαστε στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Κατανοούμε τα προβλήματα που προέκυψαν στη χώρα μας λόγω του κορωνοϊού και προσφέρουμε εκμάθηση και πιστοποίηση της Αγγλικής Γλώσσας από το σπίτι σας.

Αποκτήστε Lower – Advanced – Proficiency με Εξέταση Αποκλειστικά Πολλαπλών Επιλογών!

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την αίτηση ΕΔΩ!

  • Το ΜΟΝΟ Αναγνωρισμένο Πιστοποιητικό Αγγλικών από το ΑΣΕΠ στα επίπεδα Lower – Advanced – Proficiency με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών.
  • Χωρίς έκθεση και χωρίς προφορικά.
  • Παρακολούθηση και Εξέταση Εξ αποστάσεως.
  • Ισχύει εφ’ όρου ζωής – δεν χρειάζεται καμία ανανέωση.

Μπορείτε από το σπίτι σας να αποκτήσετε γρήγορα, εύκολα και οικονομικά αναγνωρισμένο πιστοποιητικό Αγγλικών, μέσα σε μόλις 2 μήνες!

Το πρόγραμμα ‘‘Freestudies Learn English’‘, καλύπτει τα επίπεδα από το Α1 έως και το C2.

Το πιστοποιητικό είναι αναγνωρισμένο στην Ελλάδα από το ΑΣΕΠ, αλλά και στο εξωτερικό. Η παρακολούθηση των μαθημάτων, ακόμη και οι εξετάσεις, γίνονται διαδικτυακά, από τον χώρο σας!

Μεθοδολογία εκπαίδευσης

Η παρακολούθηση του προγράμματος υλοποιείται με ασύγχρονη τηλεκατάρτιση. Επίσης, θα υπάρχει επίλυση αποριών μέσω e-mail. Σημειώνεται πως η πλατφόρμα θα παραμείνει στη διάθεσή σας μέχρι και την ημέρα που θα ορίσετε εξετάσεις.

Ημερομηνία Έναρξης Τμήματος: 26/02/2021

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

Οποιονδήποτε που θέλει να μάθει την Αγγλική γλώσσα, αλλά διαθέτει περιορισμένο χρόνο και χρήματα. Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για άτομα που μόλις ξεκινούν την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας αλλά και για άτομα πιο προχωρημένου επιπέδου, που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν αναγνωρισμένο πιστοποιητικό από το ΑΣΕΠ.

Μετά το τέλος της επιμόρφωσης οι καταρτιζόμενοι:

Θα είναι έτοιμοι να λάβουν μέρος στις εξετάσεις για την απόκτηση ενός πιστοποιητικού Αγγλικών το οποίο δίδεται από αναγνωρισμένο διεθνή φορέα στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 2107101894

Ιστοσελίδα επιμορφωτικών προγραμμάτων:  freestudies.gr

E-mail επικοινωνίας: elearn.elkedim@gmail.com

Κοινοποιήστε το άρθρο

2 απαντήσεις στο “Αποκτήστε Lower – Advanced – Proficiency με Εξέταση Αποκλειστικά Πολλαπλών Επιλογών!”

    1. Για συμμετοχή στο πρόγραμμα και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρείτε στο άρθρο. Εναλλακτικά επικοινωνήστε με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 2107101894

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *