Πρώτη παρουσίαση του StartingUP για την Επιχειρηματικότητα, την Καινοτομία, την Ανάπτυξη και την Απασχόληση,

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 424

starting-Up-ET-NowΤην 10η Ιανουαρίου 2014, θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Αθηνών, η Εναρκτήρια Εκδήλωση του Starting UP.

Θα διοργανωθεί για πρώτη φορά πάνελ με Έλληνες Ευρωβουλευτές από όλα τα ευρωπαϊκά κόμματα, με το κοινό να θέτει ερωτήσεις σχετικά με την Επιχειρηματικότητα, την Καινοτομία, την Ανάπτυξη και την Απασχόληση, ειδικά των νέων, και τον ρόλο της Ευρώπης.

Επίσης θα παρουσιαστεί μια καινοτόμα διαδικτυακή πλατφόρμα αξιολόγησης επιχειρηματικών ιδεών, η οποία έχει αναγνωριστεί από διεθνείς φορείς ως ένα από τα καλύτερα αντίδοτα στην Κρίση θα χρησιμοποιηθεί πιλοτικά στο StartingUP.

 
Θα ακολουθήσει κοινωνική εκδήλωση (networking party)

 

Ημερομηνία: Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

Τοποθεσία: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων

(Ακαδημίας 50, 10552, Αθήνα)

StartingUp: Ο Εκδημοκρατισμός της Επιχειρηματικότητας

Η Ευρώπη ενισχύει την απασχόληση των νέων

Πρόγραμμα

Παρουσίαση συμμετεχόντων Ευρωβουλευτών:1) Κα Άννυ Ποδηματά (“Προοδευτική Συμμαχία Σοσιαλιστών και Δημοκρατών ”)2) Κα Νίκη Τζαβέλα (“Ευρώπη της Ελευθερίας και Δημοκρατίας”)3) Κος Νίκος Χρυσόγελος (“Πράσινοι / Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία ”)4) Κος Θεόδωρος Σκυλακάκης (“Συμμαχία Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη”)5) Κος Γεώργιος Κουμουτσάκος (“Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα” )

Συντονίζει η δημοσιογράφος κυρία Πηνελόπη Γαβρά.

Α΄Γύρος του Ευρωπάνελ: Ευρώπη και Νεανική Επιχειρηματικότητα

17.00-18.00 

Οι κύριοι Ευρωβουλευτές απαντούν σε ερωτήσεις του κοινού σχετικά με το τι κάνει η Ευρώπη για την ενίσχυση της απασχόλησης (ειδικά των νέων), της Επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της ανάπτυξης.

18.00-18.30

Παρουσίαση της Πολυδράσης StartingUp

Το StartingUP συνδυάζει τον εκδημοκρατισμό της επιχειρηματικότητας με την ανοιχτή οικονομία, και περιλαμβάνει μια καινοτόμα πλατφόρμα αξιολόγησης ιδεών, όπου ψηφίζονται οι επιχειρηματικές προτάσεις από τους ενδιαφερόμενους, καθώς επίσης και έναν αριθμό διήμερων και μονοήμερων εκδηλώσεων φοιτητικής επιχειρηματικότητας, όπου μεταξύ άλλων, οι φοιτητές μαθαίνουν να παίρνουν μέρος στην λήψη αποφάσεων.

18.30-19.30

Β΄ Γύρος του Ευρωπάνελ & Κλείσιμο: StartingUP concept και νεανική επιχειρηματικότητα

Οι κύριοι Ευρωβουλευτές τοποθετούνται σχετικά με το concept του StartingUp και τις λύσεις που δίνει όσον αφορά τα θέματα που αναφέρονται στον πρώτο γύρο.

19.30-20.00 Networking after-event με μπουφέ

Το Facebook event της Εκδήλωσης βρίσκεται στην παρακάτω διεύθυνση: 

https://www.facebook.com/events/170621216467028/

 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Αιτήσεις από Startup για το Disrupt Founders Bootcamp
Προηγούμενο άρθρο
Δήμος Περάματος: Πρόγραμμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Μενού