Δωρεάν προγράμματα για ανέργους – Ημερομηνίες για τις δηλώσεις εγγραφής

Κοινοποιήστε το άρθρο

xanthΗ ΧΑΝ Θεσσαλονίκης αισθάνεται ότι είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι της πόλης μας που είναι αποδέκτες της σκληρής πραγματικότητας της ανεργίας, να μείνουν κοντά στα προγράμματα της, παρέχοντας τους μέσα από αυτά ηθική, κοινωνική και ψυχολογική στήριξη.

Με τη δράση της Ανοιχτές Πόρτες ενεργοποιεί μέλη της και συνεργάτες της σε ένα εθελοντικό πρόγραμμα δημιουργικής διεξόδου των ανέργων από τον κοινωνικό αποκλεισμό λόγω της οικονομικής κρίσης, παρέχοντας τους τη δυνατότητα να συμμετέχουν δωρεάν σε ομαδικές, εκπαιδευτικές, ψυχαγωγικές, επιμορφωτικές, αθλητικές δραστηριότητες και προγράμματα της.

Ημερομηνίες για τις δηλώσεις εγγραφής:
Τετάρτη 5/3 10.00 πμ – 1.00μμ και 6.30μμ – 8.30μμ
Πέμπτη 6/3 10.00 πμ – 1.00μμ και 6.30μμ – 8.30μμ
Παρασκευή 7/3 10.00 πμ – 1.00μμ
Δευτέρα 10/3 10:00 – 1:00μμ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Όλοι οι συνεργάτες στη δράση Ανοιχτές Πόρτες που έχουν την ευθύνη των προγραμμάτων, είναι εθελοντές στο πρόγραμμα Χαρίζω ένα Χαμόγελο/κοινωνική δράση εθελοντών ΧΑΝΘ.

Φέτος η δράση Ανοιχτές Πόρτες θα λειτουργήσει εκτός από την ΧΑΝ Θεσσαλονίκης και στα παρατήματα , ΧΑΝ Ασβεστοχωρίου και ΧΑΝ Καλαμαριάς. Ο πίνακας είναι της ζωγράφου κας Αντας Μπόκαρη.

Διαδώστε το μήνυμα της δράσης Ανοιχτές Πόρτες της ΧΑΝΘ έτσι ώστε να φτάσει εκεί που πρέπει!

Φορέας οργάνωσης και υλοποίησης είναι το Τμήμα Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς ΧΑΝΘ, τηλ. 2310 241007, εσωτ.884, e – mail: socialaction@ymca.gr.

Πηγή: biscotto.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *