Εργαστήρι Ενεργοποίησης-Κινητοποίησης Ανέργων στους Νομούς Αττικής, Θεσσαλονίκης και Αχαΐας

Κοινοποιήστε το άρθρο

oaed11Ο ΟΑΕΔ θέτοντας ως στόχο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανέργους, προτίθεται να υλοποιήσει Εργαστήρι Ενεργοποίησης-Κινητοποίησης Ανέργων στους Νομούς Αττικής , Θεσσαλονίκης και Αχαΐας.

Μέσω των Εργαστηρίων θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό (Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτική Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών), καθώς επίσης θα τους δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής τους σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής.

Επισημαίνεται ότι μετά τη διεξαγωγή του Εργαστηρίου θα υλοποιηθούν ομάδες για τις προαναφερόμενες συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Το εργαστήριο Ενεργοποίησης για τον Νομό Αττικής, θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 12/3/2014 στην ΕΠΑΣ Καλαμακίου Το εργαστήριο Ενεργοποίησης για τον Νομό Θεσσαλονίκης, θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 5/03/2014 στην 1η ΕΠΑΣ Θεσσαλονίκης Το εργαστήριο Ενεργοποίησης για τον Νομό Αχαΐας, θα υλοποιηθεί , την Παρασκευή 21/03/2014 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου.

Ο ΟΑΕΔ προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους ανέργους να λάβουν μέρος. Επισημαίνουμε ότι, προκειμένου να συμμετάσχουν οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να απευθυνθούν στους Εργασιακούς Συμβούλους της υπηρεσίας όπου έχουν εκδώσει την κάρτα ανεργίας τους ώστε να λάβουν το σχετικό παραπεμπτικό σημείωμα.

Διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες στον διαδικτυακό τόπο www.oaed.gr .

Πηγή : pelop.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *