Θέσεις Εργασίας με Σύμβαση Μίσθωσης Έργου στο Τ.Ε.Ι. Κρήτης

Κοινοποιήστε το άρθρο

jobhuntΟ Ειδικός Λογαριασμός του ΤΕΙ Κρήτης, στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος «Penelope -Πλασμονικά νανοσωματίδια για αποδοτικές, σταθερές και φθηνές οργανικές φωτοβολταϊκές διατάξεις», το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και εθνικούς πόρους στο πλαίσιο της πράξης “ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΙΙ” ανακοινώνει ότι προτίθεται να συνάψει πέντε (5) συμβάσεις μίσθωσης έργου, ιδιωτικού δικαίου για την παροχή υπηρεσιών. Αρ. Πρωτ. Πρόσκλησης: 2025/Φ.30.1/24-10-2014

Πέντε (5) συμβάσεις μίσθωσης έργου στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος «Penelope -Πλασμονικά νανοσωματίδια για αποδοτικές, σταθερές και φθηνές οργανικές φωτοβολταϊκές διατάξεις»
Καταληκτική ημερομηνία: 10/11/2014

 

Ο Ειδικός Λογαριασμός του ΤΕΙ Κρήτης, στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος «Penelope -Πλασμονικά νανοσωματίδια για αποδοτικές, σταθερές και φθηνές οργανικές φωτοβολταϊκές διατάξεις», το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και εθνικούς πόρους στο πλαίσιο της πράξης “ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΙΙ” ανακοινώνει ότι προτίθεται να συνάψει δύο (2) συμβάσεις μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για παροχή υπηρεσιών. Αρ. Πρωτ. Πρόσκλησης: 2024/Φ.30.1/24-10-2014.

 Δύο (2) συμβάσεις μίσθωσης έργου στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος «Penelope -Πλασμονικά νανοσωματίδια για αποδοτικές, σταθερές και φθηνές οργανικές φωτοβολταϊκές διατάξεις»

Καταληκτική ημερομηνία: 10/11/2014

Πηγή: proson.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *