Θέσεις Εργασίας για Πωλητές σε Εταιρεία Πτηνοτροφικών Προϊόντων

Κοινοποιήστε το άρθρο

αρχείο λήψης (4)ΤΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗΣ (ΜΑΝΩΛΙΤΣΑΚΗΣ) εταιρεία παραγωγής και εμπορίας πτηνοτροφικών προϊόντων, επιθυμεί να προσλάβει για το υποκατάστημά της στην Αθήνα, πωλητή – πωλήτρια.

Κύρια καθήκοντα: υπεύθυνος για την επίτευξη ποιοτικών και ποσοτικών στόχων της περιοχής ευθύνης, ανάπτυξη νέου πελατολογίου, διατήρηση και ανάπτυξη υφιστάμενου πελατολογίου, εισήγηση ενεργειών και τρόπων για τη μεγιστοποίηση της επιχειρηματικής ανάπτυξης της εταιρείας.

Προσόντα: ερασιτεχνική άδεια οδήγησης, γνώσεις χειρισμού Η/Υ, ανεπτυγμένη επικοινωνιακή και διαπραγματευτική ικανότητα, ικανότητα οργάνωσης και συντονισμού δραστηριοτήτων.

Η εταιρεία προσφέρει: σταθερό μηνιαίο μισθό, ασφαλιστική κάλυψη, σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, εταιρικό αυτοκίνητο – κινητό. Εμπειρία ή γνώσεις σε ανάλογο αντικείμενο θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν αναλυτικό βιογραφικό στην ηλεκτρονική διεύθυνση: adonismanol@gmail.com (υπεύθυνος ανθρώπινου δυναμικού), καθώς και στην agroktimatakritis@yahoo.gr

Πηγή: e-dimosio.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *