Θέσεις Εργασία για Προσωπικό Καμπίνας και Μηχανικούς ζητά η British Airways

Κοινοποιήστε το άρθρο

5420Προσωπικό καμπίνας θα προσλάβει η βρετανική αεροπορική εταιρεία British Airways, ενώ ταυτοχρόνως θα διεξαχθούν και δύο προγράμματα μαθητείας για μηχανικούς καμπίνας και μηχανικούς αεροσκαφών, σύμφωνα με το Εθνος.

Αναφορικά με την επιλογή αεροσυνοδών και προσωπικού καμπίνας για τον στόλο του αεροδρομίου του Γκάτγουικ, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας, να έχουν απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και ύψος το οποίο, σε πλήρη αναλογία με το βάρος τους, θα κυμαίνεται από 1,57 έως 1,85 μ. Αιτήσεις υποβάλλονται το αργότερο έως τις 13 Φεβρουαρίου 2015, ενώ οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν μετά την αξιολόγηση των αιτήσεων θα ειδοποιηθούν για τη συμμετοχή τους στο εξεταστικό κέντρο της εταιρείας στο Χίθροου.

Αιτήσεις έως 31 Μαρτίου

Επίσης, θα υλοποιηθούν δύο προγράμματα μαθητείας για μηχανικούς καμπίνας και μηχανικούς αεροσκαφών, για τα οποία οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αιτήσεις το αργότερο έως τις 31 Μαρτίου 2015.

Μηχανικοί Καμπίνας (Cabin Mechanics)

Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια δύο ετών και υλοποιείται σε συνεργασία με το Κολέγιο Τεχνολογίας Farnborough. Απαιτείται τουλάχιστον απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και πτυχίο μηχανικού, σχεδιαστή ή διακοσμητή, ή ισοδύναμη προϋπηρεσία διάρκειας τουλάχιστον εννέα μηνών σε αντίστοιχο ρόλο, και άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Μηχανικοί Αεροσκαφών (Aircraft Mechanics)

Πρόγραμμα διάρκειας τριών ετών με δυνατότητα πρόσληψης, το οποίο περιλαμβάνει τόσο θεωρητικό όσο και πρακτικό κομμάτι σχετικά με τη συντήρηση αεροσκαφών. Στο τέλος του πρώτου έτους της μαθητείας, κατά το οποίο οι συμμετέχοντες θα συμμετάσχουν με απασχόληση βάσει συμβολαίου, θα επιλεγούν οι συμμετέχοντες εκείνοι που διαθέτουν τα προσόντα να παρακολουθήσουν τα δύο επόμενα έτη. Απαιτούνται απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή πτυχίο μηχανικού ή μηχανικού αεροσκαφών ή, εναλλακτικά, ισοδύναμη προϋπηρεσία διάρκειας τουλάχιστον εννέα μηνών σε αντίστοιχο ρόλο, και άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι υποψήφιοι σε αμφότερα τα προγράμματα θα πρέπει να διαθέτουν δυνατότητα ταξιδίων στις εκάστοτε βάσεις συντήρησης αεροσκαφών της εταιρείας, και να είναι διαθέσιμοι να συμμετάσχουν κατά την έναρξη παρακολούθησής τους, το φθινόπωρο του 2015. Πληροφορίες και βιογραφικά στην ιστοσελίδα της British Airways,http://www.britishairways.com/careers/index.jsp

Πηγή: e-dimosio.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *