ΟΑΕΔ Κοινωφελή εργασία 2015: Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για τις 19.101 θέσεις

Κοινοποιήστε το άρθρο

oaed_15Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν τα προσωρινά αποτελέσματα για τα τις 19.101 θέσεις στο πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας. Αυτό ανακοίνωσε η διοικητής του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη, σε συνέντευξη της σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ηδη, όπως ανέφερε η κ. Καραμεσίνη, οι επιτυχόντες της προηγούμενη πρόσκλησης του ΟΑΕΔ για τις 2.417 προσλήψεις στα υπουργεία Τουρισμού και Πολιτισμού μπορούν να προσέρχονται στα ΚΠΑ του ΟΑΕΔ προκειμένου να παραλάβουν το παραπεμπτικό τους για να ξεκινήσουν να εργαζονται στους φορείς που έγιναν δεκτοί.

Παράλληλα, η διοικητής του ΟΑΕΔ ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα ενίσχυσης της ρευστότητας και αύξησης της απασχόλησης στις επιχειρήσεις και της επιχορήγησης επιχειρήσεων που δημιούργησαν θέσεις εργασίας προσλαμβάνοντα ανέργους από 1-1-2015 έως 31-8-2015». Όπως εξήγησε η ίδια, στο ίδιο πρόγραμμα επιχορήγησης θα μπορούν να εντάσσονται και πρώην άνεργοι που άνοιξαν τις επιχειρήσεις τους το 2014 ή το 2015 και βρίσκονταν ακόμη σε λειτουργία τις 31-8-2015.

Πηγή:e-dimosio.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *